Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimmmm

brązowe plamienie zamiast okresu

Polecane posty

Gość anonimmmm

witam ! Mam mały problem..miewałam okres co 28 dni , czasem wcześniej bo okres mam nie regularny chyba ze względu na to ze mam 16 lat.. 22 stycznia dostałam okres i trwał on jak zawsze 5- 6 dni. następny okres powinnam dostać 24 lutego , a zamiast okresu dostałam 2 dni później czyli 26 jakiś dziwny śluz.. na pocz białobrązowy a po 2 dniach stał się brązowy i troszeczkę krwi było widać na bieliźnie i miałam tak do 4 marca czyli 7 dni to trwało. po czym 18 dni potem dostałam ponownie okres , tym razem w miarę normalny krew itd , ale nie bolały mnie piersi tak jak zawsze i trwał on 4 dni do 25 marca następnie 15 dni potem czyli 9 kwietnia dostałam znowu brązowy śluz a po 2 dniach trochę wiecej krwi a potem znowu brązowe i tak do 14 kwietnia a powinnam dostać 22 kwietnia tak więc dostałam 14 dni wcześniej ta niby miesiączkę.. a teraz dostałam 29 kwietnia 7 dni później jak okres powinien być i lało mi się brązowe znowu przez dwa dni i krwi troche do teraz.. dodam że współżyje ze swoim chłopakiem półtora roku i zawsze trzymamy się tych 14 dni przed okresem ze są one płodne i wtedy tego nie robimy , także wtedy kiedy jest pochwa rozwarta ale zdażyło nam się ostatnio robić to kiedy taka była.. ale nigdy się we mnie nie spuszcza i wtedy też tego nie zrobił , błagam pomóżcie! nie proszę o jakąś krytykę itp.. tylko o pomoc. dziękuję z góry! pozdrawiam :)

Gość gość
rozwarta pochwa??????? A co to? Zrób test.

Gość gość
tzn że nie jest ciasna od samego wejścia :)

Gość gość
płodne dni się określa przez otwarcie w szyjce która jest głęboko w pochwie. To czy jest ciasno czy nie nie ma nic wspólnego z określeniem fazy cyklu. Moim zdaniem powinnaś zgłosić się do ginekologa bo to mogą być problemy ginekologiczne. przy okazji poprosisz o tabletki