Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy powiedzcie proszę ile macie lat i czy macie siwe włosy?

Polecane posty

Gość gość

Może pytanie nie w temacie, ale tutaj najszybciej doczekam się odpowiedzi. Chodzi o to, że po 10 latach farbowania marzy mi się zapuszczenie naturalek, ale w tym roku kończę 30 i nie wiem czy to ma sens. W jakim wieku pojawiają się siwe?

Gość gość
Powaznie pytasz? Ja mialam 19 lay jak pojawily sie pierwsze siwe a moj ojvi3c ma 67 i ani jednego siwego....

Gość gość
28 lat mam swoje naturalne włosy i ani jednego siwego, aż dziwne. Powinnam już z 10 razy osiwieć i minimum 5 razy wylysieć!

Gość gość
Poważnie pytam. Kiedyś myślałam, że siwe włosy to dopiero po 40, ale moja koleżanka ma 33 i bez farby ani rusz. Ja od 10 lat non stop farbowałam co miesiąc, więc nie widziałam swoich włosów już dawno.

Gość gość
Jeszcze dodam, że na razie wyhodowałam odrost 1,5 cm i nic siwego póki co nie widzę.

Gość gość
No to zle myslalas jezeli piszesz ze pierwsze siwe po 40. Moga byc duzo wczesniej duzo pozniej albo wcale.

Gość gość
24, zero siwych. Moja mama ma 43lata i ma sporo siwych ( oczywiście farbuje), tata 46 i wcale nie ma siwych, w ogóle. Teściowa ma 53 i jest całkiem siwa, teść 58 i pojedyncze siwe włosy.

Gość gość
36 lat, 80 procent siwych włosów :-(

Gość gość
50 lat na głowie połowę siwych, a cipce ani jednego

Gość gość
36 lat i 30% siwych włosów :(

Gość gość
mam 43 lata i nie mam siwych wlosow od 20 lat farbuje moj maz ma 44 i ma juz pare siwych na pale

Gość gość
to uwarunkowania genetyczne + problemy życiowe :) Ja swoje pierwsze siwki miałam jeszcze przed maturą, dzisiaj mam 35 lat i bez farbowania ani rusz :)

Gość golli36
36, nie mam siwych

Gość gość
to czy bedziesz miec siwe wczesneij czy pozniej zalezy tylko i wylacznie od kodu genetycznego i np tez jakis stres bardzo duzy po traumie szoku moga sie pojawic nawet mozna osiwiec w ciagu jednego dnia

Gość gość
Hmmm czyli różnie bywa. Jeśli o moją rodzinę chodzi to tata po 40 zaczął siwieć, a mama umarła mając 34, a 2 lata wcześniej nie miała włosów (chemioterapia). Więc ciężko stwierdzić. Życie mam obecnie raczej mało stresowe. Dzięki za odp, spróbuję pohodować więcej odrostu i będę widzieć czy to ma sens czy nie.

Gość gość
A ja mam 27 i mam już pierwsze siwe, choć nie miałam żadnych traum ;) ale jakoś mi to nie przeszkadza, są to pojedyncze pasma, jak się ktoś przyjrzy to zobaczy, ale lata mi to ;) w ogóle to może jestem dziwna, ale podobają mi się siwe włosy! według mnie są piękne!

Gość gość
36 lat, pojedyńcze siwe włosy :P

Gość gość
Mam 32 lata, siwych wlosow brak. To chyba w duzej mierze kwestia genow: moja mama zaczela na skroniach siwiec po 40stce, ale tata zaczal podsiwiac po 30stce, dzis ma 67 lat i jest siwy tak pol na pol, jaki jako, jest brunetem, jest srebrny :-)

Gość gość
Mam 32 niefarbuje, ani jednego siwego. Czytalam, se na siwienie wplywa brak snu i wobec tego powinnam byc calkiem siwa-3 dzieci- kazde karmione piersia przez 2 lata-budzily sie na cyca kazdej nocy po kilka razy :O

Gość gość
mam 28, kilka siwkow tu i owdzie, jestem brunetka wiec latwiej zobaczyc, ale trzeba sie przyjzec z bliska

Gość gość
Mam 36 lat , włosów nie farbuję i nie ma żadnych siwych włosów (bynajmniej nie zauważyłam;) ). Mój maż jest w tym samym wieku a już trochę siwych włosów ma. Nasz kolega rok starszy większość włosów ma już siwych. Tak że wiek nie ma tu specjalnego znaczenia.

Gość gość
Nastepna ktora znaczenia bynajmniej nie zna.

Gość gość
Ja mam 27l i od kilku dobrych pojawiają mi się siwe włosy na szczęście lubię farbować włosy, ale są to pojedyncze włoski co czas by się wyrwało i myślę po problemie:) pamiętam jak parę lat temu jeździłam do pracy z moim ojcem i naszym kolegą zawsze mi się rzucało w oczy ze kolega trochę przed trzydziestka i prawie caly biały a ojciec prawie 50 i może kilka siwych włosków wiec widzisz to roznie:)

Gość pokarana za glupotę
Ja mam 31 lat i bez farby się nie obejdzie. Takie geny. Pierwsze siwe mi się pojawiły jak miałam 16 lat. Za to moja ciotka - żona brata mamy - ma 60 lat i MARZY o choćby kilku siwych włosach - ma kruczoczarne i ani jednego siwka.

Gość gość
43, ale oczywiście siwe mam od co najmniej 12. Wiele się nie zmieniło, malo ich jest, ale jak były tak są. Moja koleżanka miale siwe w wieku 23. Kwestia genetyki :-)

Gość gość
27 i ani jednego siwego włosa mój facet 31 lat i 2 włosy siwe hehe - wyrwałam mu hehe

Gość callineczzkaaaa
32 l i nie mam siwych włosów

Gość gość
37 lat. Kilka siwych wlosow

Gość KM1988
25 lat Siwe włosy od 19 roku życia , tylko wtedy miałam kilka siwych a ostatnio byłam w ciąży (poroniłam w 21 tc )nie farbowałam się przez pół roku i 5cm odrostów siwych!!

Gość KM1988
dodam że moj***abcie ,dziadkowie i rodzice nie są tak siwi jak ja!! porażka