Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy powiedzcie proszę ile macie lat i czy macie siwe włosy?

Polecane posty

Gość gość
30 lat- pierwszy siwy włos, teraz 35 i kilka siwych, nie widać za bardzo- moi rodzice mieli więcej w tym wieku, mój młodszy brat też ma więcej niż ja- jakieś 3-5 %

Gość gość
35 i 80% siwych troche odsiwiaczem jade to jest lepiej ale mam tak ze przez pół roku siwizna mi sie nie pogłebia a potem potrafi w dwa tygodnie pujsc o 25% wiecej zawsze w okresie zimowym.nie ciekawie to wyglada chyba maszynka na 0 wytne te siwusy

Gość gość
38 lat 80%siwych farbuje od 20l wtedy pojawiły się pierwsze siwki

Gość gość
o kurcze , mam 41 lat , ciemne wlosy i ani jednego siwego

Gość gość
Mam31 I troche siwych wlosow, mam bardzo ciemne naturalne wlosy I bardziej widac niz np I blondynki, jeszcze nie musze farbowac ale juz niedlugo

Gość gość
38 jak się pojawiły pierwsze siwe Terqzn41 i jest ich więcej, widać tylko z bliska, mniej niż 5 procent Moja koleżanka 44 i dopiero pierwsze się pokazują

Gość gość
Był program o in vitro w temacie o tyle że mówiły zaciążone tak mamuśki w różnym wieku .Jedna strasznie siwe włosy - miała 45 lat ta siwa głowa w kontraście z wielkim brzuchem dziwnie wyglądała ..

Gość gość
34 l nie mam siwych albo nie zauwazylam bo mój naturalny kolor to średni błąd. Mój dziadek od strony ojca ma 85 i dopiero od paru lat ma trochę siwe przy skroniach, reszta czarne. Mama do 50 nie miała w ogóle siwych, teraz chyba pojedyncze ale pewna nie jestem. Mam nadzieję że odziedziczylam te dobre geny i długo nie będę siwa :-)

Gość gość
Blond śmiało oczywiście być:-P