Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę córeczkę słodziutką

Polecane posty

Gość gość

Mam dwóch super synków i chciałabym córeczkę, jestem wręcz chora!!!! tylko boję się, że wyjdzie synek. Marzy mi się taka malutka dziewczyneczka, z kucyczkiem w sukienusi.... Przytulaśna, słodziutka. Powiedz cie mi proszę, czy to tylko moje obsesyjne wyobrażenie czy dziewczynki naprawdę na co dzień są takie słodkie?

Gość gość
coreczki sa fajne, moja jest tak podobna do mnie wizualnie, jak moj klonik :-)

Gość gość
Ja mam słodkiego przytulaśnego syneczka, a córka koleżanki to prawdziwa mała wiedźma więc reguły nie ma :p

Gość gość
"malutka dziewczyneczka, z kucyczkiem w sukienusi.... Przytulaśna, słodziutka." :O Normalna nie jestes, kota sobie kup :O

Gość gość
Ooo, no właśnie takiego klonika bym chciała, taką mini me ;D Synkowie też całkiem przytulaśni ale już coraz mniej, wolą biec do swoich zabaw.

Gość gość
zebys sie nie zdziwila ;D takiej corki jak ja nie zycze nikomu :D

Gość gość
jak kuzynka urodziła bliźnięta to najpierw miałam być chrzestną chłopca. I byłam zawiedziona, bo widziałam te kucyki, gumeczki i śliczne kiecki młodej. Potem opcja się zmieniła i zostałam chrzestną dziewczynki i co? I nic. Młoda nienawidzi lalek, uwielbia ciemne ciuchy i szaleje za spidermanem (wpływ starszego brata pewnie).