Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokarana za glupotę

Naczytałam się tu o ustępowaniu miejsca i zobiłam głupotę

Polecane posty

Gość pokarana za glupotę

Tak się tu koło południa naczytałam głupot o tym, że takie nieczułe społeczeństwo, nie ustępuje miejsca biednym ciężarnym itp, itd. To jak zobaczyłam starszą panią o kuli z siatkami jak odpoczywała przy parkingu, to postanowiłam podejść i spytać czy pomóc. I co? Kobita na mnie popatrzyła jak na jakiegoś złodzieja, czy nie wiem kogo. Stwierdziła, że nie ma tam nic ciężkiego tylko zrobiła sobie postój bo z kulą i zakupami niewygodnie się idzie. Ale pomocy nie chciała. Już nigdy nie będę się wyrywać z pomocą, bo to naprawdę można kogoś urazić.

Gość gość
Albo na przykład stoisz w kolejce na poczcie, 2 miesiące po porodzie i cię pani z okienka woła "panią w ciąży tu poproszę" :) ja tak miałam - byłam tą panią w ciąży.

Gość żartujesz prawda pytajnik
jest kilka grup ludzi pierwsza to samodzielni i ambitni ludzie którzy nie proszą o pomoc tylko sobie radzą

Gość żartujesz prawda pytajnik
druga to tacy którzy przełkną dumę i poproszą o pomoc. a trzecia to roszczeniowe pasożyty które uważają że wszystko im się należy.

Gość gość
Brzuch po porodzie? :D

Gość gość
no niestety nie każdy od razu wraca do figury, jak ktoś był bardzo szczupły i tylko wyskoczyła mu "piłka" z przodu to trudno to zgubić.

Gość gość
Tak sie tylko spytalam o ten brzuch bo mam tylko jeden porod za soba i po urodzeniu mialam dolek w brzuchu.brzuch wrocil do stanu pierwotnego gosciu 16.13?

Gość gość
tak wrócił, ale po ok 4-5 miesiącach dopiero. ja generalnie w ciąży przytyłam ok 7 kg i jeśli chodzi o nogi i ręce to miałam wręcz chudsze niż przed ciążą. tylko brzuch. po porodzie został mi taki jakby balon z którego uszło powietrze, więc nosiłam luźne bluzki żeby to trochę zamaskować, ale wygladałam jak w ciązy.

Gość gość
Ja też kiedyś miałam taką przygodę po porodzie. Było to jakoś dwa tygodnie po porodzie. w markecie spotkałam kuzynkę męża, wiedziała, że byłam w ciąży, ale nie wiedziała, że już urodziłam. Podleciała, ręką zaczęła głaskać mnie po brzuchu i pytanie: "to na kiedy masz termin? Bo już duży brzusio". Jak jej odpowiedziałam, że nie musi głaskać, tam nic nie ma, bo urodziłam dwa tygodnie temu, to nie wiedziała gdzie się ze wstydu schować :D