Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mam raka, jestem ciągle zmęczona, senna, wszystko mnie boli...

Polecane posty

Gość gość

zwłaszcza mięsnie i kosci, wystarczy ze przejde pieszo 2-3 km i juz jestem zmeczona, bolą mnie kosci :( spie po 10-12 godzin na dobe i nadal nie mam sily anemii nie mam na pewno

Gość gość
pewnie masz zatruty organizm, w sklepach samo smieciowe jedzenie, zrob oczyszczanie, trenuj

Gość gość
Doope masz a nie raka.l Pewnie masz niedobory magnezu i witamin z grupy B, takie same objawy są, histeryczko.

Gość gość
Niedobór seksu, miałam to samo, ale odkąd mam chłopaka, to jestem pełna energii :)

Gość gość
Tobie chłopa trzeba :D

Gość gość
zbadaj TSH pod kątem niedoczynnosci tarczycy

Gość gość
Mialam tak w zeszlym roku. Przychodzilam z pracy, najadalam sie i szlam spac. W tym roku w okresie przesilenia wiosennego zmienilam diete ( nie jem maki , cukru, gotowych dan, nie smaze, nie panieruje ryb ani miesa)na bardziej warzywno- owocowa, i jest lepiej..

Gość gość
gość - ale ja nie musze zmieniac diety, bo miesa prawie w ogole od lat nie jem, jestem semi we/ge/tar/ianką, nie jem pieczywa, zadnych chrupek i hot dogow. Zrobilo mi sie to ponad rok temu i jest coraz gorzej

Gość mary mary mary
na tej diecie brakuje Ci witamin b i magnezu jak ktos wyzej pisal

Gość gość
Zbadaj tarczyce tsh ft3ft4 dużo ludzi teraz choruje.masz typowe objawy niedoczynnosci lub zapalenia tarczycy.

Gość gość
na tej diecie jestem od gimnazjum i jakos takich objawow nigdy nie mialam

Gość gość
Idz do lekarza, moze brakuje Ci jakiejs witaminy

Gość gość
na bank masz zakwaszony organizm też tak miałem,wystarczy 4 dni łyżeczka sody z ciepłą wodą i łyżką miodu zamieszać i wypić ilość jedna duża szklanka i będzie ok pozrdro :)

Gość gość
Mój problem był poniekąd dziwny….po prostu nic mi się nie chciało. Ciężko było mi rano wstawać, zadnego celu, sensu w życiu. Napadały mnie lęki, nie potrafiłem funkcjonować, myśleć racjonalnie, nie cieszyło mnie kompletnie nic, odechciało mi się po prostu życia. Trafiłem przypadkiem na stronę osoby pomagającej ludziom w depresji http://moc-energii.pl , zamówiłem u niego oczyszczenie aury które polecane jest w takich stanach. I zadziałało. W koncu stałem się bardziej żywy, mam więcej energii i układam jakieś życiowe plany.

Gość odjcoidv
może to grzybica układu pokarmowego tzw candida, mam to samo, a też mam podobne objawy. Rozwija się ona głównie w kwaśnym środowisku, więc jak tu ktoś napisał moze być to wynik zakwaszonego organizmu, wypowiedź z sodą dobra rada.. sama mam zamiar wyprobować, gdyż też czuje się nie najlepiej.. zrób badania tarczycy, badanie kału na pasożyty , candidy. Ja robiłam badania w felixie, w warszawie, tzn wysyłałam próbki bo jestem z daleka, w kazdym razie polecam to laboratorium jest tam ponoć, duża wiarygodność co do wyników. W innych laboratoriach niekoniecznie może ci to wyjść, o ile to masz.. ale z tego co piszesz, calkiem prawdopodobne. Tak wieć spokojnie rak to nie jest, ale zaniedbana candida moze do tego prowadzić, tak więc głowa do góry i działaj.