Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mógłby mi ktoś pomóc?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam razem ze swoim ojczymem. Moja mama nie żyje od 4 lat. Z ojczymem miałam zawsze kiepski kontakt i nie mieliśmy dobrych relacji. On bardzo często wyżywał się na mnie, obrażał mnie i mówił mi okropne rzeczy. Krytykował mnie na każdym kroku, co bym nie zrobiła i jak bym się nie starał to ciągle było źle. Potrafił doczepić się do najbardziej błachych rzeczy i zrobić z tego awanturę. Dlatego też zawsze wolałam schodzić mu z drogi i zamknąć się w swoim pokoju. Notorycznie zarzuca mi, że przeze mnie nie może znaleźć sobie żadnej kobiety, że zmarnowałam mu życie, że gdyby mógł cofnąć czas to oddałby mnie gdzieś i pozbył się problemu. Zawsze zabraniał mi nazywać go ojcem i powtarzał, że ja nie mam ojca i kazał mi zwracać się do niego na Ty. Od niedawna ojczym zachowuje się zupełnie tak jak by nie był sobą! Ciągle mówi do mnie kwiatuszku, przynosi mi śniadanka, obiadki, deserki, kolacyjki, nawet zrobił mi bardzo kosztowne prezenty na urodziny. Kiedyś nawet o nich nie pamiętał. Dzwoni do mnie w ciągu dnia i pyta jak mija mi czas. Ogólnie jest dla mnie bardzo miły i szuka wspólnego kontaktu. Powiedział mi, że zarezerwował już wyjazd wakacyjny dla nas na wyspy kanaryjskie. Na całe 2 tygodnie w lipcu. Nie wiem co mam o tym sobie myśleć i co z tym zrobić. Dla mnie jego zachowanie jest podejrzane. Nigdy się tak nie zachowywał.

Gość gość
No to masz dziewczyno problem. :o

Gość gość
Chce cie bzyknąć

Gość gość
i to cholerny problem....zboczuch stary.Ile masz lat?

Gość gość
Mam 20 lat. Jestem studentką. Na studia poszłam pod wpływem ojczyma. To on pomógł wybrać mi kierunek i uczelnię. Ojczym w tym roku skończy 41 lat.

Gość gość
Albo odwiedził go diabeł w nocy i wystraszył się, albo chce się z Tobą bzykać, a może nawet parą zostać. Ja bym sie obawiała tego wyjazdu i ogólnie jego, a zarezerwował dla Was osobne pokoje czy jeden? Bo jak jeden to uciekaj gdzie pieprz rośnie! :o

Gość gość
Szczerze to nie wiem. Nie interesowłam się szczegółami tych wakacji..

Gość gość
To radzę zacząć, a Ciebie interesuje ojczym jako facet? Pytam szczerze, bo różni ludzie chodzą po tym świecie.

Gość gość
uuu.... jak masz 20 lat to mozesz sie obawiac w tym wszystkim podtekstu seksualnego...

Gość gość
Nie bardzo rozumiem pytanie?

Gość gość
No chodzi mi o to czy byłabyś zainteresowana swoim ojczymem jako potencjalnym facetem do seksu lub nawet związku?

Gość gość
On jest ode mnie dwa razy starszy. Po za tym to trochę hmm.. niemoralne?

Gość gość
Codziennie będziesz oszołomie zakładac ten sam temat? Masz autorko atak jakiejś choroby psychicznej?

Gość gość
coś mi się zdaje, że szukasz na siłę wymówek. wiek nie gra roli, a niemoralnych rzeczy tyle na tym świecie, że już mało kto zwraca na nie uwagę. :o

Gość gość
Jak to szukam wymówek na siłę? Mówię jak jest po prostu. Jestrm w szoku i nie mogę do siebie dopuścić tej myśli. Wiem, że chyba próbuję się oszukiwać i wmawiam sobie coś innego ale nie wiem co zrobić.

Gość gość
chce ci sie dobrac do tylka,tyle w temacie,40-latek tez chce miec cos z zycia,bo jeszcze mlody,a ze ma cie pod reka to co mu szkodzi,a noz tez bedziesz chetna,bo jestes w wieku,gdzie tez juz myslisz o tych sprawach,wiec? przystojny chociac,zadbany?

Gość gość
gość Jak to szukam wymówek na siłę? Mówię jak jest po prostu. Jestrm w szoku i nie mogę do siebie dopuścić tej myśli. Wiem, że chyba próbuję się oszukiwać i wmawiam sobie coś innego ale nie wiem co zrobić. x Zadałam za trudne pytanie??? Z jakiego powodu oszołomie zakładasz od trzech dni ten sam temat??? Jeśli nie ma jakiegoś racjonalnego powodu to pewnie jesteś obleśnym grubasem walącym konia pod takie głupawe historyjki.

Gość gość
w pewnych sytuacjach zapomina sie o moralnosci,jesli to wszystko to prawda,to przypuszczam,ze poddasz sie chwili,moze nawet na to czekasz,tylko sama przed soba jeszcze nie chcesz sie przyznac

Gość gość
prowo, w dodatku autor/ka od razu sam sobie podkrecil dyskusje

Gość gość
Skąd sugestia, że chcę tego samego co on? Boję się tych wakacji. Nigdy nie wyjeżdżaliśmy razem..

Gość gość
Po pierwsze. Nie zakładam tematu codziennie. Założyłam go dopiero dziś rano raz, ale nie uzyskałam żadnej konkretnej porady więc ponowiłam. Jeśli Ci nie odpowiada mój temat to krzyżyk jest do góry.

Gość gość
pewnie jestes podjarana i lekko wystraszona,bo wiesz dobrze co ma sie wydarzyc.. :D

Gość gość
Idź dziecino obejrzeć dobranockę, bo twoich wypocin nie da się czytać. Drugi czy trzeci taki sam temat, infantylny język, głupawe teksty... spadaj.

Gość gość
Pewnie zarezerwował pokój małżeński :D