Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK jezdzikcie autem z dziecmi. kto z przodu

Polecane posty

Gość gość

mam 4 osobowa rodzine. corka 3 lata, syn 3 m-ce. od kiedy pojawil sie syn, to cora jezdzi z przodu-maz zablokowal poduszke a ja z tyluz malym zeby podac smoka,uspokoic,itp. czy corka moze jezdzic z przodu? czy to brezpieczne???

Gość gość
Ja zawsze wożę mojego 3 latka z tyłu na środkowym miejscu, bo on uwielbia wszystko widzieć. Ale mąż ma 2-miejscowe auto więc siłą rzeczy wozi go z przodu.

Gość gość
jesli jest jedno dziecko to ok, tezx wozilam, z tylu ale jak pojawilo sie drugie to nie miescimy sie w trojke z tylu...

Gość gość
Dzieci z tyłu, rodzice z przodu.

Gość gość
aco jesli synek placze zawsze gdy jedziemy?

może jechać z przodu. Ale bezpieczniej by było jakby jechała tyłem do kierunku jazdy.

Ja wlasnie tak sie zastanawiam jak to bedzie jak pojawi sie nasz synek. teraz cora 3 lata jezdzi z tylu. ale jak sie maly urodzi to chyba dam go z przodu, jak bede jechala sama z dziecmi. jak z mezem, to napewno z tyłu, a ja w srodku ;) chyba sie zmieszcze.. :P

Gość gość
My z przodu, dzieci z tylu. Jak mialam 1 dziecko i jechalam sama a synek sie rozplakal to trudno, poplakal i przestal, awaryjnie tylko zjezdzalam na pobocze. Nie wkladalam fotelika z przodu, i tak patrze na drogę a nie na dziecko a tyle co zerknę na Np swiatlach to z tylu wystarcza. ,ie woze dzieci z przodu, z tylu jest bezpieczniej i tam maja jezdzic. Dorosly ma z przodu poduszkę i tez ma tam siedziec.

Gość gość
ja z córka (14mies) jeżdżę z tylua mąż kierowca. jak mąż jedzie z nią sam to sadza córkę z przodu bo jak nikogo nie widzi to strasznie płacze, zwłaszcza że za oknem też nie wiele widzi bo nadal jeździ w nosidelku.

Gość gość
Dzieci z tylu, my z przodu. Nie wiem, czy wiecie, ale najbardziej niebezpieczne miejsce w samochodzie to miejsce pasażera z przodu.