Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapłaciłam w naturze za taksówkę

Polecane posty

Gość gość

Wracałam wczoraj lekko podpita ze spotkania z koleżankami. Na ogół wsiadam w nocny bo szkoda mi kasy, ale że musiałabym czekać 50 minut na autobus zamówiłam taksówkę. Podjechał przystojniak, nieco starszy ode mnie, na oko tuż po trzydziestce. Od razu zaczął ze mną flirtować, zresztą , miło się z nim rozmawiało. Nagle patrząc na licznik uświadomiłam sobie, że mogę nie mieć kasy żeby mu zapłacić. Poprosiłam żeby zatrzymał się gdzieś przy bankomacie. Pech chciał, że bankomat do którego podjechaliśmy był nieczynny. Czułam się jak idiotka, bo to wyglądało tak jakbym nie miała pieniędzy żeby zapłacić i coś kombinowała. Poprosiłam żebyśmy podjechali do następnego. Na co on powiedział, że szkoda czasu na jeżdżenie po bankomatach skoro w pobliżu jest fajny parking. Odpowiedziałam mu, że jako klientka to ja chyba decyduję gdzie mamy jechać. Wypłaciłam w końcu pieniądze, a on jak wsiadłam z powrotem przepraszał mnie za te aluzje. Powiedziałam, że nic nie szkodzi i zapytałam ,,a który to parking?''. Nie wiem z czego to wynika, ale nie chcę być uznawana za pruderyjną przez facetów, którym się podobam. Skończyło się na minetce i paluszkach z jego strony, ja mu o******ęłam. Dał mi swój prywatny numer na wypadek gdybym potrzebowała jeszcze kiedyś ,,faceta z kogutem''. Liczyłam nawet, że może sam dzisiaj zadzwoni, ale nie. Trochę mi wstyd chociaż z drugiej strony to była wspaniała noc i wiem, że za tydzień i tak zadzwonię po moją prywatną taksówkę. ;)

Gość gość
I czym Ty się chwalisz że jesteś tania lala, wiem że to dawno było ale Twoje zachowanie opisuje Twój szacunek do samej Siebie i współczuje Twojemu facetowi, pozdrawiam;)

Gość Mietek minetek
Może i mi podasz numer?uwielbiam monetę i mogę cię wozić Kiedy chcesz

Gość Mietek minetek
#minetę