Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dojrzałe sa boskie

Polecane posty

Gość ech chlopcy
tutaj :)

Gość gość
Uważam też, że kobieta po 40-tce to 100 % kobieta :) Mam swoje też lata i nigdy nie patrzałem w stronę małolatek :) Cudowne Dojrzałe Kobiety oj co Wy z nas robicie ? :)

Gość ech chlopcy
Co my z Wami robimy?? Co Wy z nami robicie lepiej powiedz... Ja mma przykre wspomnienia jesli chodzi o mlodszych ...

Gość gość
No to więc jestem odpowiedni dla Ciebie kochana Dojrzała :)

Gość ech chlopcy
Ja juz chyba pass, jesli chodzi o kontakty z mlodszymi. Zreszta nie mam jeszcze 40 stki wiec moze sie okazac ze wcale nie jestes mlodszy ;)

Gość gość
popieram dojrzałe po 40 sa najlepsze bardzo doświadczone wiedzą czego chcą i potrafią duuuzoooo

Gość gość
niby jesteście ale nie chcecie się umówić:(

Gość gość
a jakie to złe doświadczenia masz z młodszym?:) Pytam bo sama mam właśnie dużo młodszego ;)

Gość lolitkaaaa
Lepiej się wyszaleć za młodu niż na starość ha ha Tak więc autorze szalej ile możesz.....nawet się mi zrymowało...Ja mam 30.. i długo biegał za mną 18-latek, niestety nie rajcują mnie małolaty....ale Tobie życzę powodzenia, ( Może jak stuknie mi 40 to mi się w łepetynce przewróci i będę się rozglądać za młodym ogierem ha ha ha Taki żarcik....pozdrawiam na wesoło

Gość rycząca 40stka
Mi się właśnie niedawno "przewróciło". Dzieci odchowane, mężowi załatwiłam pracę na platformie wiertniczej koło Norwegii, więc widzimy się co parę miesięcy, a ja mam czas zadbać o siebie. I nadrabiam zaległości: spotykam się już z trzecim kochankiem (każdy ponad 10 lat młodszy ode mnie) i robię z nimi takie rzeczy, na myśl których wcześniej rumieniłam się ze wstydu.

Gość gość
rycząca 40 a skąd piszesz??:)

Gość k43
Kompletnie nie pociągają mnie dużo młodsi faceci. Maksymalnie 5 lat jeszcze do przeżycia .... :P

Gość gość
naprawdę nie ma żadnej odważnej kobiety??:)

Gość Dybuk
Jak powiada stare ludowe porzekadło: na starej pi...czy, młodzież się ćwiczy. Muszę przyznać, że jest w tym trochę prawdy. Pierwsze poważne doświadczenia erotyczne miałem ze starszymi partnerkami. Pierwsza była bratowa mojej koleżanki z klasy. Wpadła na osiemnastkową imprezę w celach kontrolnych. Jej mąż od dłuższego czasu pracował za granicą, a ona wychowywała przy swojej teściowej dziecię. Wylądowaliśmy u niej w mieszkaniu, które wynajmowała, ale akurat było wolne. Romans ciągnął się do matury, ale sprawa się wydała i była afera. Potem na wakacjach dorabiałem sobie w ośrodku wczasowym jako kelner. Pierwszy turnus. Mnóstwo samotnych pań z dziećmi, pogoda w kratkę, ośrodek na zadupiu. Nudziły się jak mopsy. Miałem tyle sugestii, dostawałem tyle propozycji (moi koledzy zresztą też), że w ogóle nie interesowałem się rówieśnicami. Mężatka z dwójką dzieci wodziła za mną wzrokiem na stołówce cały czas, aż zdobyła się na odwagę i zaprosiła mnie z kolegą na wieczór do swojego domku. Wszystko miała opracowane. Wraz z koleżanką (bujną blondynką ze Śląska) kładły spać swoje dzieciaki w jednym domku, żeby drugi mieć wolny na baraszkowanie ;) . Na kolejnym turnusie poznałem 35 letnią rozwódkę, córkę kierowniczki ośrodka. Miała 12 letnią córkę, której nie dało się tak łatwo spacyfikować, żeby mieć wolną chatę. Musiałem kombinować z chłopakami z mojego domku, żeby nie wracali zbyt wcześnie z dyskoteki. W ciepłe wieczory bzykaliśmy się na plaży (w lesie nie dało rady, za dużo komarów). Niestety słuchy doszły do kierowniczki i musiałem pożegnać się z pracą. Rozwódka była tak fajna, że za dwa dni wróciłem z namiotem. Chyłkiem wymykała się wieczorem na pole namiotowe. Pod koniec wakacji dała mi jeszcze znać, że córka będzie u babci, więc autostopem udałem się na drugi koniec Polski, żeby spędzić z nią jeszcze kilka upojnych dni i nocy. Doświadczenia zdobyte z tymi paniami procentowały w przyszłości. ;)

Gość gość
Idealna jest różnica wieku facet kobieta to dla młodziana - kobieta +10 lat, a dla dojrzałego -10 lat.

Gość gość
żadna zaniedbana pani się nie skusi na młodziaka??:)

Gość gość
kochane kobietki wpisujcie się;*

Gość gość
Głupolek z Ciebie :)

Gość gość
niby czemu??

Gość opiekun_studniowkowy
Ja nie wiem jakie sa dojrzale, bo sam jestem dojrzaly (45 lat). Ale widziałem jak młody jechal z taka dojrzala. W tym roku byłem opiekunem na studniowce corki, wraz ze mna były dwie matki (40-42) lata, z jedna się długo znalem a drugiej takiej brunetki tyle co na zbraniach naszych dzieci. Chcialem isc zapalić, wiec szukałem tej brunetki, aby przez chwile mnie zastapila, ale nigdzie jej nie było. Stwierdzilem, ze nic się nie stanie jak mnie 5 min nie będzie i poszedłem zapalić. Udalem się na taras, zamknąłem za sobą drzwi i cichym parku było slychac jakies glosy - przeszedłem się w tamta strone, a tam jeden z maturzystów dobrze posuwal moja zaginiona kolezanke. Po 2-3 minutach skończyli, ona się poprawila i bez słowa odeszli. Wrocilem do swojego stolika, ona już siedziała i zauwazylem, ze na spódnicy miała biala plamke, powiedziałem jej o tym i zrobila się czerwona i rzekla do mnie "to od sosu czosnkowego" - ja na to "ta jasne..." i chyba przeczuwala ze cos wiem... Może to kiedyś wykorzystam?

Gość gość
Dojrzałe fajnie ciągnom druta

Gość gość
a skąd wiesz ciągneła Ci

Gość w pracy
Jakby jakaś dojrzała miała ochote popisać z 35cio letnim facetem to zapraszam kawasaki3c@onet.pl ;-)

Gość gość
kobiety kochane nasze wypowiadajcie się

Gość Miły Żołnierz 26
Chętnie umowie się z dojrzałą- powiedzmy 40 + kobietą;) Raczej przystojny żołnierz, 26 lat, warszawa:) lubię całować, lizać, ssać, pieścić, wolę dawać niz brać;) a więc wymagam niewiele, oferuj***ardzo dużo hehe;) tomek.bed@o2.pl Wawa

Gość gość
Ta kobieta jest w moim typie. Bym jej przeciągnął moją dużą pałą po tych pięknych pośladkach. Lubię taki widok.

Gość gość
Są BOSKIE i tyle. Nie ma porównania. Lubię takie kobiece kształty, aż mnie nosi od rana :)