Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenka25

narzeczony nie chce.... co zrobić

Polecane posty

Gość elenka25

Ja studiuję zaocznie i nie pracuję. On wrócił z Anglii gdzie przez 2 lata zarabiał. I teraz wydaje te pieniądze na pomoc rodzinie w tym szwagierką. A ja muszę zrobić prawo jazdy. Nawet nie zaproponował że mi za nie zapłaci. Przecież będę jego żoną. Nie chce go prosić sam powinien mi dać na to pieniądze. Co robić?

Gość elenka25
dziewczyny pomóżcie bo ja nie wiem co w tej sytuacji zrobić. Mama doradza zerwać zaręczyny bo on o mnie nie dba

Gość gość
Idź do pracy i sama sobie zarób. Proste! A mama taka jak ty, dewiantka! :D

Gość elenka25
przecież studiuję i muszę się uczyć. No i sama nigdy tyle nie zarobię bo nie po to będę robić żeby wszystko dokładać

Gość wiemwszystkoowszystkim
dlaczego ma ci dawać kasę? ja przez całe studia pracowałam i nigdy bym od faceta nie wzięła kasy. godność by mi nie pozwoliła.

Gość elenka25
bo będzie moim mężem jest moim facetem i ma o mnie dbać a nie dawać tylko rodzinie

Gość gość
prowo. i to słabe. Bo jakoś nie wierzę, że ktoś kto studiuje zaocznie wykręca się, że nie może pracować bo studiuje ;]

Gość elenka25
to nie prowo. Pracowałam na pierwszym roku ale za mało zarabiałam i za dużo czasu mi to zajmowało

Gość wiemwszystkoowszystkim
jak to możliwe, że takie pasożyty jak ty mają facetów, a porządne dziewczyny nie?

Gość zolza z gory
No jesli on woli pomagac szwagierką, a dla ciebie jest skąpcę, to wez jego dowod, idz do banku i zaciagnij kredyt.

Gość elenka25
po prostu uważam że jako mój facet powinien mi dać te pieniądze zadbać o to żeby było mi lepiej a nie tylko myśli o swoich braciach i szwagierkach

Gość gość
powiedz mu to Ci da, na pewno faceci nie są domyślni, jeszcze tego nie wiesz ? Jestem 6 rok mężatką i jeszcze mojego męża wielu rzeczy nie nauczyłam, a Ty przed ślubem już wyskakujesz z takimi tekstami mój mąż po ślubie nic mi nie kupił na urodziny :-)

Gość elenka25
jak mu mówię o tym że potrzebuję na książki czy na bilet to on mówi że nie ma bo musiał pożyczyć komuś innemu. Lekceważy mnie

Gość gość
to może Cię chce zmobilizować, żebyś chociaż na pół etatu pracowała

Gość gość
większego GNIOTA nie czytałam na tej kafeterii. autorko masz zaburzenia, to się leczy!

Gość gość
OKROPNY FACET :classic_cool:

Gość elenka25
nie będę robić za gorsze tylko po to żeby robić i zamęczać się żeby tylko zbierać kasę

Gość gość
powiedz ze potrzebujesz książek do gramatyki . Na pewno ci uwierzy. Ciekawe co studiujesz... NAprawdę analfabetów te studia produkują

Gość elenka25
a co to komu co studiuje. Ważne jest że on mnie lekceważy, nie pomaga. Jest złym narzeczonym. Chyba oddam mu pierścionek

Gość gość
tak, oddaj i NIGDY z NIKIM się nie wiąż. masz mamusię i to ci powinno wystarczyć! :D

Gość elenka25
jestem ładna i wciąż mnie adorują na pewno szybko z kimś będę a on się zapije sam

Gość gość
Tez studiuje zaocznie i mam prace...jakos nie marudze,ze malo zarabiam.A jakbym mial taka dziewczyne to bym ja kopnal w d**e.

Gość gość
znam takiego co dbał, dawał kasę opłacał nawet studia, płacił za mieszkanie, maja nawet dziecko i co dziewczyna poszła w p**du bo się jej odwidziało, miała za dobrze, weź się do roboty i nie p*****l głupot, g***o ci do tego co facet robi z kasą, pewnie lecisz tylko na jego pieniądze, nie masz rodziny, niech ci opłacą prawko, a zoną to możesz być albo nie być bo powinien cię kopnąć w dupsko

Gość gość
co cię to obchodzi że on się zapije. ważna jest mamusia, ona nie może być sama. studiuj z mamusi kasy przecież ma jakąś emeryturę :D

Gość gość
wie ze jestes tlumokiem i nigdy nie zdasz egzaminu na prawo jazdy i dlatego ci nie daje kasy

Gość elenka25
zapije się bo nikt go nie zechce. Zdam bo jestem mądra. Od mojej mamy się odczepić. Ja się nie dupczę z nikim. Z nim też. A jest narzeczonym po coś pojechał zarabiać. A nie tylko sobie i swojej rodzinie

Gość gość
zrobi taka prawo jazdy tylko po to by je w portfelu nosić i w CV wpisać bo to przecież facet jest od tego by robić za szofera dla jaśniepanny. Gardzę takimi k***iszonami. Prowo jak chój.

Gość elenka25
to nie prowo. Samochód jest brat sobie kupił nowy stary jego stoi. Siostry chłopak się dołożył do jej prawa jazdy

Gość gość
autorka to ta sama postać co chce wielkiego hucznego wesela, seks dopiero po ślubie i tylko do czasu spłodzenia potomka. Pamiętacie taki temat? Lubi bladź zafajdana ludzi w******ć.

Gość gość
w/k/u/r/w/i/a/ć