czarna120 0 Napisano Maj 3, 2014 Witam;) w lipcu zeszłego roku wykonałam aborcje przez tabletki. Odwiedziłam ginekologa i okazało sie ze wszystko jest zemną w porządku i przepisano mi tabletki antykoncepcyjne. Jedynie jakiego badania mi nie wykonano to badania na płodność... gdy spytałam sie kiedy mogę je zrobić odpowiedziano mi ze wtedy gdy bede miała problem w zajście w ciąże. Mam problem w życiu codziennym bo nie znam odpowiedzi i razem z moim teraźniejszym partnerem znaleźliśmy test na płodność i nie wiem czy powinnam go wykonać ( ma 99%skuteczności) i czy moge go wykonać gdy biore tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2014 nie ma czegoś takiego jak test na płodność, to jest szereg badań typu hormony, drożność jajowodów, badanie nasienia i wiele wiele innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna120 0 Napisano Maj 3, 2014 wiem ze to dziwne ale znalazłam cos takiego sama byłam zdziwiona oto to : http://www.przedciaza.pl/25-testy-plodnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2014 bzdura, nabijanie kasy cwaniakom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2014 bzdura, nabijanie kasy cwaniakom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2014 właśnie dlatego pisałam bo sama nie jestem pewna jak przyjade do polski to sie skonsultuje z lekarzem i sie podowiaduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2014 hahaha, ale bzdury- fsh nie jest wskaźnikiem płodności u kobiety, jak można wierzyć w takie bzdury??????? tak samo jak te badania na żywotność plemników- to się bada w laboratorium pod mikroskopem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2014 Ja widziałam testy wyznaczające owulację, dni płodne a to już coś. Albo mikroskop owulacyjny np Afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach