Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna120

Test na płodność

Polecane posty

Witam;) w lipcu zeszłego roku wykonałam aborcje przez tabletki. Odwiedziłam ginekologa i okazało sie ze wszystko jest zemną w porządku i przepisano mi tabletki antykoncepcyjne. Jedynie jakiego badania mi nie wykonano to badania na płodność... gdy spytałam sie kiedy mogę je zrobić odpowiedziano mi ze wtedy gdy bede miała problem w zajście w ciąże. Mam problem w życiu codziennym bo nie znam odpowiedzi i razem z moim teraźniejszym partnerem znaleźliśmy test na płodność i nie wiem czy powinnam go wykonać ( ma 99%skuteczności) i czy moge go wykonać gdy biore tabletki

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak test na płodność, to jest szereg badań typu hormony, drożność jajowodów, badanie nasienia i wiele wiele innych

Gość gość
bzdura, nabijanie kasy cwaniakom

Gość gość
bzdura, nabijanie kasy cwaniakom

Gość gość
właśnie dlatego pisałam bo sama nie jestem pewna jak przyjade do polski to sie skonsultuje z lekarzem i sie podowiaduje

Gość gość
hahaha, ale bzdury- fsh nie jest wskaźnikiem płodności u kobiety, jak można wierzyć w takie bzdury??????? tak samo jak te badania na żywotność plemników- to się bada w laboratorium pod mikroskopem!

Gość gość
Ja widziałam testy wyznaczające owulację, dni płodne a to już coś. Albo mikroskop owulacyjny np Afrodyta