Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie lubią prawiczków a dziwica to wzór do uprawiania seksu

Polecane posty

Gość gość
Prawiczek nie, ale dziewica niestety tak. Prawiczek ma być tylko wytrwały i nie powinien kończyć po 2 minutach.

Gość gość
Tyle, że to nie tylko od niego zależy kiedy dojdzie. Bo na to wpływa wiele czynników. Wiadomo, że każdy chce jak najdłużej, ale nie zawsze to wychodzi. Wiele osób myśli, że pierwszy raz dla faceta to jak splunąć, włożyć, poruszać i po sprawie. Faceci też mają uczucia i dla nich też jest to przeżycie !!! Może nawet najważniejsze w życiu bo wtedy naprawdę poczują, że są facetami. ***PS. Ale tylko wtedy gdy sami zdobędą kobietę, a nie jak pójdą do prostytutki. To już raczej akt desperacji niż męskości.

Gość gość
Ja sie wlasnie zastanawiam nad takim aktem desperacji.

Gość gość
Niektórzy powiadają że facet jak nie zaliczy prostytutki tonie mężczyzna.

Gość gość
Prostytutka to ryzyko. Dla mnie przerżnąć kogoś z przypadku to niedopuszczalna sytuacja - wstyd. Przecież seks z prostytutką to żadna przyjemność. Wole poszukać zdjęcia kobiety która mi się podoba, lub wyobrazić sobie kobietę z którą bym chciał i dijść samodzielnie

Gość gość
Tylko co jak nie masz z kim tego zrobic, zostac prawiczkiem do konca zycia to kiepska sprawa

Gość gość
Ja sobie dałem czas na ułożenie życia do 25 roku życia (włącznie ze stratą prawictwa). Jeśli nie znajdzie się odpowiednia to pewnie pójdę do prostytutki bo ręki dłużej męczyć nie będę ;D

Gość gość
To dokladnie jak ja,nawet w tym samym wieku jestesmy :p

Gość gość
Skąd mniemanie ze prawiczek nie będzie wiedział jak zadowolić kobietę? Dziś prawie każdy facet regularnie ogląda p****le wiec nawet prawiczek wie co do czego i w jaki sposób. Ba, będzie sie nawet bardziej starał. Sam byłem prawiczkiem aż do 28 rż a jak juz przyszło co do czego to moja dziewczyna stwierdziła ze z nikim wcześniej nie bylo jej tak dobrze. Żałuję nawet ze jej nie skłamałem, bo potem zaczęła podejrzewać ze coś jej zmyślam z tym celibatem a brak zaufania w związku to klapa. I tak źle i tak niedobrze.