Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palinka1989

zmienne nastroje, asequrella

Polecane posty

Gość palinka1989

cześć, mam problem, zaczęłam zażywać tabletki antykoncepcyjne i zauważyłam u siebie pewne zmiany, a w zasadzi jedną główną - nie dolegają mi, żadne typowe dla tabletek dolegliwości, ale burza hormonów spowodowała, że jestem niezwykle "humorzasta" - sama siebie nie poznaję, huśtawki nastrojów to teraz chleb powszedni, czasem potrafię się rozpłakać i sama nie wiem dlaczego. chciałam Was zapytać czy biorąc tabletki też się zmagałyście z takim problemem? czy myślicie, że tabletki typu asequrella pomogą w zwalczeniu takiego skutku, jak sobie z tym poradzic? niestety nie widzę dla siebie innej formy zabezpieczania, dlatego bardzo bym chciala nie musieć odstawiać tabletek:/ ratuuujcie.

Gość gość
Mnie pomaga harmonella, zawiera wit. B6 i kwas foliowy, które przyczyniają się zmniejszenia zmęczenia, ochrania serce, naczynia i wątrobę oraz pomaga w utrzymaniu prawidłowej masy ciała dzięki obecności chromu. Myślę że pomoże Ci zwalczyć zmienność nastrojów, poczytaj o tym na stronce http://portal.abczdrowie.pl/zmiany-nastrojow-przy-tabletkach

Gość gość
no tak wlasnie na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość palinka1989
dziękuję, a jaka jest cena tych tabletek?

Gość gość
Tylko częste rąbanie poprawi humor.

Gość Migea
Harmonella w zależności od apteki, ale ja płace ok 15 zł za opakowanie, tez jestem zadowolona, bo humorki jz mi nie doskwierają, waga nie skacze jak oszalała, poprawił mi sie wygląd skóry, włosów, paznokcie tez jakby mocniejsze. Tylko takie efekty to dopiero po ok 3 miesiącach są widoczne, ale są.

Gość gość
Niestety, Kafeteria psuje linki Należy skopiować do wyszukiwarki usuwając spacje, www.polki.pl/seks_antykoncepcja_artykul,10037948.html