Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszek001

czy mężczyzna który kocha może odejść?

Polecane posty

Gość duszek001

czy mężczyzna który kocha może odejść?

Gość zielona721
tak . Jeżeli zależy mu na dobru drugiej osoby. np widzi że kobieta którą kocha ma partnera i jest szczęśliwa

Gość duszek001
nie mówiłam o innym partnerze, jeśli są razem/chodziło mi/

Gość gość
On Cię nie kocha, znudziłaś mu się, dlatego odchodzi. Facet to tchórz i raczej nie powie Ci wprost: "Sorry mała ale już mi się znudziłaś, chciałbym jeszcze popróbować z innymi babkami, zabawić się, ty już na mnie nie działasz, nie pociągasz mnie jak dawniej, przejadłaś mi się, dlatego odchodzę". Facet raczej powie coś w stylu: "Nie zasługuję na ciebie, kocham cię ale muszę odejść. Zawsze będę Cię kochać jednak rozstańmy się, nie pasujemy do siebie." Tyle.

Gość CleverMan
NIEeeeeee, to wbrew ludzkiej psychice

Gość gość
Moj ex tez pisal ze zawsze bedzie mnie kochal, ile w tym prawdy jest to nie wiem, pewnie nic..

Gość CleveMan
nie wierz w ten bajer,koles pisze tak tylko dlatego zeby nie miec wyrzutow sumienia i moc ze spokojem posuwac nowa panienke, te slowa nie pochodza z jego serca tylko z jego wyrachowanego, meskiego egoizmu, ktory mowi mu zeby nie palic mostow bo nie wiadomo czy nie trzeba bedzie probowac wrocic do ciebie jak mu nic innego nie wyjdzie..chlopcy lubia miec wszedzie takie kola ratunkowe...sorry za szczerosc, zacznij szukac kogos nowego i stworz zdrowy zwiazek w ktorym nie bedziesz juz cierpiala-powodzenia!

Gość gość
jesli dochodzi do czestych kłótni i eskalacji kobiecych wyrzutów na jego temat to wtedy odchodzi, nawet jak kocha. Męzczyzni raczej szybko podejmują decyzję o odejsciu jesli zwiazek ich wyniszcza. Wcale nie musi miec kochanki by zawalczyć o swój własny spokój. My kobiety mamy wiecej w sobie masochizmu i dłuzej żyjemy w jakimś toksycznym zwiazku.

Gość moj byly
pisze do mnie jak to teskni i wspomina, kiedy pokloci sie ze swoja nowa dziewczyna, albo kiedy ona jest zajeta :) Na poczatku tez wierzylam, a pozniej przeanalizowalam sytuacje i w koncu dotarlo do mnie co sie na prawde dzieje

Gość CleverMan
to moze i dobra teoria, ale jest to teoria kobiety, ktora nie dziala chyba czesto u facetow. Facet odchodzi od kobiety w 99% z dwoch powodow; albo ma inna kobiete i przestal automatycznie kochac albo gdy kobieta zdradzila go z innym facetem co automatycznie zabija w nim wszelkie uczucia do niej. Podtrzymuje to co napisalem wczesniej , sorry :-)

Gość CleverMan
a nie mowilem-jestes dla niego tylko kolem ratunkowym, perfidnie wykorzystuje Ciebie, odetnij mu wszelkie mozliwosci kontaktu

Gość moj byly
Wiesz co, ja sie na poczatku zastanawialam na co to robi. Rzucil, to po co to wszystko. Tego nie bralam pod uwage, bo to dosc perfidne a raczej nie podejrzewam ludzi o takie intencje. Ocknelam sie jak mi wypisywal ze do niej nic nie czuje,ze nie umie byc sam a ja zobaczylam ich zdjecia, jak sie obejmuja i caluja. Zastanawialam sie nawet przez moment czy nie oswiecic laski,ale w sumie co mnie to juz obchodzi...

Gość gość
CleverMan--> chcesz mi powiedzieć że jazgot zrzędzącej baby jest dla was do zniesienia na długie lata?:P

Gość CleverMan
tak! :-( mezczyzni potrafia byc w takich zwiazkach cale zycie, poddaja sie i nie staraja sie wchodzic jej w droge. Taki jazgot zaczyna pojawiac sie jednak w pozniejszym okresie, 15-25 lat pozycia, mlode kobiety przewaznie sa spokojne i godza sie na wiele natomiast pozniej w wieku 40 lat ich akceptacja powoli znika i z potulnej dziewczyny zamieniaja sie w wiecznie niezadowolona pelna jazgotu istote. W przypadku autorki mamy do czynienia z mloda kobieta wiec ten problem jeszcze jej chyba nie dotyczy.

Gość moj byly
Ba, ja smiem twierdzic, ze niektorzy faceci nawet to lubia! Nowa laska mojego bylego jest wlasnie z takich jazgoczacych. Emocjonalna, rozwrzeszczana, namolna na maxa. Latala za nim jak potluczona i w koncu wylatala...Tyle razy slyszalam, ze ma jej dosc, a pozniej stwierdzil ze jej na nim zalezy a mi nie zalezalo

Gość CleverMan
samo zycie :-) to prawda, sa faceci ktorzy lubia to a nawet uwielbiaja bo to ich chyba podnieca, to tacy emocjonalni masochisci. Jest ich setki, sa tak podporzadkowani, ze nie potrafia juz nic zrobic bez wiedzy i zgody swojej zony. Moze i oni chcielby odejsc od swoich zon, ale coz z tego, kiedy smiertelnie sie tego boja :-(

Gość moj byly
He he he, najpierw bylam zszokowana jego wyborem a pozniej doszlam do wniosku ze idealnie do siebie pasuja. Ona karmi jego szajbe i odwrotnie. W kazdym razie, wracajac do tematu watku, wydaje mi sie, ze facet ktory kocha, moze odejsc, jesli jakies jego potrzeby nie sa zaspokajane. Malo tego, mam nadzieje, ze moj nawet bedzie zalowal swojej decyzji, ale juz na pewno sie o tym nie dowiem.