Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boyfriend girlfriend experience

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie, że jest możliwe stworzenie między kobietą a mężczyzną układu opartego przede wszystkim na seksie? Takiego wymagającego wzajemnego pociągu fizycznego, „chemii”, namiętności ale też wzajemnego szacunku. Na zasadzie wyłączności, na możliwie jak najdłużej .Czyli nie chodzi o poszukiwanie jednorazowych przygód pozwalających zwiększyć ilość „nacięć” na łóżku. Przecież przelotne kontakty fizyczne nieszczególnie dają komukolwiek satysfakcję. Oczywiście nie chodzi wyłącznie o łóżko ale o to żeby móc porozmawiać, obdarzyć się zaufaniem. A jeśli obie osoby miałyby na to ochotę to także spędzania wspólnie aktywnie – bądź po prostu beztrosko – czasu. Czyli nie mam na myśli mechanicznego traktowania tej drugiej osoby. Nie miałbym nic przeciw żeby przytulić kobietę kiedy będzie tego potrzebować, potrzymać za rękę, wymasować stopy lub towarzyszyć na weselu lub w spotkaniu z jej znajomymi.Zaznaczam, że nie mam na myśli sponsoringu. Chyba… że wzajemne rozliczenia ustalone zostałyby w naturze. Ze względu na to w jakim znalazłem się obecnie miejscu w życiu myślę o stworzeniu relacji o takim kształcie. A może jestem naiwny i takie rzeczy tylko w amerykańskich komediach romantycznych?

Gość gość
To jest możliwe :) Oboje dojrzali, trwa cztery lata. Pozdrawiam.

Gość gość
Oboje wolni ?

Gość gość
uwazam, ze jest to mozliwe, ale tylko na jakis czas.Na własnym przykładzie moge powiedziec, ze duzo zalezy od momentu w jakim znajduje sie kobieta w swoim zyciu. Najczesciej taki "zwiazek" u kobiety powstaje w takim momencie, gdy akurat czegos podobnego jej akurat potrzeba itp. Kobiety, jak wszysscy wiedza sa zmienne, wiec i to sie u nich zmienia, przestaje ich obchodzic taki uklad, zaczyna im przeszkadzac ta forma. nie wiem jak to wyglada ze strony facetow, ale jesli chodzi o kobiety, to mozliwe przez jakis czas.