Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasanka25

Życie 25latki

Polecane posty

Gość Sasanka25

Witam Mam 25 lat i nie wiem co zrobić ze swoim życiem. Ciągnie się za mną trauma z dzieciństwa i świadomość zmarnowanych lat. Jako dziecko byłam grubaskiem przez to byłam wyśmiewana. Zawsze zamknięta w sobie, żeby nikt nie zwrócił na mnie uwagi, żebym nie musiała z nikim rozmawiać. i tak mijała mi podstawówka, gimnazjum i szkoła średnia. Miałam zawsze tylko koleżanki, zero kolegów, nie umiałam rozmawiać z chłopakami, zawsze jak któryś zaczął rozmowę bałam się że to tylko pretekst żeby się ze mnie pośmiać. Mając 22 lata otrząsnęłam się stwierdziłam, że jeśli to tusza jest moim problemem to muszę się jej pozbyć. przez 2 lata diety i ćwiczeń zrzuciłam ponad 20 kg. Nie jestem szczupła ale mam normalną, nawet fajną figurę, ale co z tego. w zeszłym roku mając 24 lata!!!! po raz pierwszy umówiłam się chłopakiem. MASAKRA. No i się zaczeło takie miłostki powinnam chyba przeżywać w gimnazjum a nie dopiero teraz. Każda moja znajomość trwa ok 2-3 mc i koniec. Najgorsze jest to że ja na 1 spotkaniu wiem że nic z tego nie będzie ale nie umiem powiedzieć nie i umawiam się na drugie, trzecie, czwarte itd itd i co i później zaczynam się angażować i jest koniec facet jak poczuje że mi zaczyna zależeć zostawia mnie. I teraz jest znów to samo spotkałam się z chłopakiem 2 mc temu nie z mojej bajki ale po 2 mc spotykań zaczęło mi zależeć. i nagle cios zobaczyłam jego byłą dziewczynę z którą był 4 lata mała zgrabna blondyneczka przeciwieństwo mnie znowu wróciła trauma z dzieciństwa a do tego widzę że on zaczyna mnie olewać. Jak ja nie piszę do niego to ma pretensje, a jak ja napiszę to odpowiada jednym słowem.

Gość Sasanka25
Jak mam normalnie zacząć żyć, nie umiem zerwać z nim znajomości a nie wiem jak go zatrzymać

Gość gość
musisz z nim szczerze porozmawiać, czy czujecie to samo do siebie. akceptuj swoją figurę nie każdy będzie chuderlaczkiem

Gość sasanka25
wczoraj się z nim kochałam..... później spytałam się czy pójdzie ze mną na wesele i wymyślał... wiem że nic z tego nie będzie, dlaczego ja się pakuję w takie znajomości czy to z obawy przed samotnością

Gość gość
Haha to sie puściłaś :p tak to jest jak na siłe się szuka związku

Gość sasanka25
wiem, i już tego żałuje

Gość gość
Szukaj dalej jakbyś na mnie trafiła to ułożyło by ci się lepiej

Gość sasanka25
i jeszcze nie umiem powiedzieć koniec tej znajomości.

Gość gość
A skąd jesteś? Jakiego oczekujesz faceta?

Gość sasanka25
Katowice

Gość romantykzsercem
A troszkę młodszy o rok akceptujesz faceta? ale dojrzałego emocjonalnie?

Gość sasanka25
Jak mam zakończyć tą znajomość. Już sobie milion razy obiecywalam że powiem że to koniec. I nie umiem, porostu nie umiem. Obiecywalam sobie że do niczego nie dojdzie. Moja glupotavmnie przeraża. A wokol kręcą się inni a ja marnuje czas dla kogoś kto ma mnie gdzieś

Gość sasanka25
pomożecie????