Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorka

nie używam antyperspirantu

Polecane posty

Gość gośćautorka

uważam, że to bardzo niezdrowe, ma ktoś tak jeszcze? Kąpię się dwa razy dziennie, codziennie zakładam świeżą bluzkę i w ogóle nie czuć ode mnie potu.

Gość gość
i na prawdę nie śmierdzisz? Chyba masz mało wyczerpujące zajęcia. A jak z potem podczas uprawiania seksu?

Gość gośćautorka
na prawdę nic a nic nie śmierdzę, może mam mało gruczołów potowych... rano się kąpię, mam pracę biurową więc nie męczę się fizycznie, a jak wracam do domu to też od razu pod prysznic, pot śmierdzi jak jest stary, czyli rozkłada się na skórze

Gość gość
a masz w ogóle owłosienie pod pachami? I w jakim jesteś wieku?

Gość gośćautorka
golę włosy pod pachami więc ich nie mam w ogóle, mam 27 lat

Gość gość
Wiele osób nie używa antyperspirantu i nie śmierdzą. Żaden wyczyn.

Gość gość
Też nie używam antyperspirantu, tylko dezodorantu, zmieniam ubrania, myję się... dokładnie tak z tym zapachem, dopiero jak się rozkłada to śmierdzi i tyle, a poza tym ja w upały jak się pocę to i na szyi, pod piersiami, pachy, czoło, nogi, wszystko antyperspirantem smarować?

Gość gośćautorka
uważam, że to dużo zdrowsze myć się częściej i zmieniać codziennie ubrania, niż np myć się raz dziennie ale smarować antyperspirantem, który hamuje pracę gruczołów potowych

Gość gość
ja kapie sie 2 razy dziennie - w zasadzie rano to biore szybki prysznic. ale antyperspirantu uzywam. tez mam prace biurowa, ale jest bardzo stresujaca - zajmuje kierownicze stanowisko. i moze ty nie czujesz swojego zapachu, ale inni zapewne czuja dyskomfort. bo zeby sie spocic wystarczy aby bylo troche cieplej w pomieszczeniu, mozna wejsc po schodach czy przeniesc ciezszy segregator.... i to niestety czuc. wspolczuje wspolpracownikom.

Gość gość
pamietam jak jeszcze na studiach nie stosowałam antyperspirantu....a przeciez cały dzien w szkole, wiadomo brałam prysznic sie rano, ale czeso z uczelni wracałam wieczorem. i pamietam jak mój ówczesny facet z trudem mnie oświecił ze śmierdzę potem. alez mi było wstyd.....

Gość gość
Te wszystkie gwiazdy, które mówią, że nie stosują antyperspirantów, stosują kryształ ałunu. Sama też mam i polecam. Bo nieużywanie niczego i zmienianie bluzek jest...słabe. Nic przyjemnego czuć od kogoś pot. Samemu się swojego zapachu nie czuje.