Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

twarda kupka

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko 7 miesięczne robi twarde kupki pije mleko i je obiadki i deserki .czy wasze dzieci też robią takie twarde kupki ? Co mam zrobić ?

Gość gość
moj syn tez takie robi, nie sa twarde bardzo porostu takie zbite, to normalne, nie sprawia mu to jakiegos problemu wiec mysle ze jest ok

Gość gość
mozesz podac sliwke suszona ze sloiczka. u nas dziala na 100% - ja mojemu podaje 2/3 sloiczka, bo tyle starcza, zeby go troszke odetkac, ale zeby go nie przeczyscilo. dzisiaj podalam mu zmiksowane sliwki suszone z jabluszkiem z kolei, bo widzialam ze zaczyna sie problem.

Gość gość
No właśnie ja tez rozszerzyłam diete mojej 6 miesięcznej coreczce i robi takie małe, twarde kupki przyczepione do o***tu. Brzuszek nie jest twardy, nie płacze. Czy to jest normalne ?

Gość gość
kobitki - a Wy jakie robicie kupki ze tak powiem? twarde i zbite? no to skoro tak, to trzeba cos zrobić, zanim się zacznie zaparcie takie poważniejsze. oprócz śliwki mozna też rumianek do picia podawać.

Gość gość
kupy dziecka na stałych pokarmach SĄ TWARDE I ZBITE !! a jakie Wy macie kupy ? rzadkie że się pytacie? Ludzie ogarnijcie się noooo! Jesli dziecko robi je bez problemu to NORMALNE !

Gość gość
Dzięki za wypowiedzi