Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że kobieta po porodzie naturalnym jest za luźna w sexie

Polecane posty

Gość gość

Pytam bo słyszałam różne opinie w tym temacie i nie wiem które są prawdziwe. prosze o szczere odpowiedzi.

Gość gość
Tak i popuszcza mocz w czasie seksu

Gość gość
Serio czy jaja sobie robisz?

Gość gość
Ja niestety jestem. Mam isc na zabieg ginekologiczny.

Gość gość
Mowie serio

Gość mamaEmilkiiiiiiiiii
ja rodziłam 2x SN, nie byłam cięta, nie pękłam, zero szwów osobiście nie czuję różnicy używam tych samych tamponów mini co przed ciążą oczywiście że zaraz po porodzie czułam się inaczej i wizualnie wszystko opuchnięte, większe itd ale wszystko wróciło do normy, mąż też nie zgłaszał uwag ;) dodam że ćwiczyłam też mięśnie kęgla jeszcze w szpitalu zaraz po porodzie

Gość mamaEmilkiiiiiiiiii
ja rodziłam 2x SN, nie byłam cięta, nie pękłam, zero szwów osobiście nie czuję różnicy używam tych samych tamponów mini co przed ciążą oczywiście że zaraz po porodzie czułam się inaczej i wizualnie wszystko opuchnięte, większe itd ale wszystko wróciło do normy, mąż też nie zgłaszał uwag ;) dodam że ćwiczyłam też mięśnie kęgla jeszcze w szpitalu zaraz po porodzie

Gość gość
ja moze luzna nie jestem ale mam szersze wejscie do pochwy.Mi szwy puscily i juz sie tak zroslo.

Gość gość
ale ja nie pytam czy kobieta nie czuje różnicy, bo zazwyczaj nie czuje , tylko czy facet coś wspominał, że jest inaczej niż przed. nie wiem czy mam rodzic naturalnie czy zalatwic sobie cesarkę.

Gość gość
A mi twoj maz mowil co innego. Glupie baby. Myslisz ze by ci przykrosc chcial sprawic? Serio to ja spalam z kilkoma ktorzy sypiali z kobietami po porodach. Mowili ze jest duza roznica

Gość gość
Noale czy to wpływa na jakość sexu u mężczyzny? Spotkałam się z wieloma przypadkami i slyszalam, ze 80% mężów kobiet po naturalnym porodzie znajduje sobie kochanki.

Gość gość
Ja mialam nacinane krocze i ginekolog powiedziala mi, ze mam dziiure jajk stodola i stad koniecznosc zabiegu. Mocz orzy g***townym kaszlu czy smiechu tez popuszczam-

Gość gość
Ja miałam dwa razy cięcie cesarskie ze wzgledu na niewspólmiernośc i mąż ciągle mówi że to dobrze bo ,, tam ,, sie nic nie zmieniło... Sądze że to czy po porodzie wróci do normy to sprawa indywidualna ,tak jak np.to że jedne mają od razu płaski brzuch a inne niestety nie

Gość gość
Współczuję tym rodzącym naturalnie. A ich partnerom jeszcze bardziej.

Gość gdfadsdasd
kobieta nie czuje różnicy?? czuje z******tą. mi facet nie zgłaszał uwag, ale ja czułam różnicę przez kilka miesięcy, potem wszystko wróciło do normy, teraz jestem super ciasna, a samo wejście mam węższe niż przed porodem ( chyba kwestia zszycia )

Gość gość
Niech faceci pomysla o sobie jak w starszym wieku ich penis nie bedzie sprawny tak jak teraz to wtedy zony beda sobie szukac kochankow.

Gość gość
do gdfadsdasd.A co robilas ze teraz jestes ,,super ciasna,,.Czyli jest lepiej niz przed porodem.Cwiczylas miesnie Kegla?

Gość gość
Ja cwiczylam, ale mi nie pomogly

Gość gdfadsdasd
nie, nie cwiczyłam. nie wiem, samo się zrobiło :-) może kwestia tego, że rodziłam w młodym wieku?

Gość gość
Rodzilam raz i po porodzie bylam luzniejsza a pozniej jeszcze zaczela obnizac sie macica i nie czekalam dluzej tylko poddalam sie operacji a teraz jestem waziutka i bezpieczna....Porod silami natury czasem robi duze spustoszenie w ciele kobiety.

Gość gość
Też czułam że jest "inaczej", ale czy luźniej? Jakby było zbyt luźno to pewnie ciężko by było o orgazm przy seksie, a nie mam z tym problemu... Pierwsze tygodnie seksu po porodzie tylko z lubrykantem, bo przy karmieniu hormony świrowały i było zbyt sucho, tamponów używam od początku tych co wcześniej, obojgu nam jest dobrze... Ale nie ma co udawać że jest miód malina zawsze, przecież zdarza się faktycznie że pochwa jest dużo za luźna, albo nietrzymanie moczu czy wypadanie macicy nawet, tyle że to nie jest norma.

Gość gdfadsdasd
ja widocznie miałam szczęście, ale nie będę więcej na nie liczyć. po prostu jedno dziecko mi wystarczy :-)

Gość gość
moze byc lużniejsza ale...słyszałyscie o kamasutrze? kobieta która umie w czasie stosunku pracowac miesniami pochwy da mężczyznie niebianską rozkosz nawet po 8 porodach;) kwestia wprawy;)

Gość gość
mi maz tez nie zglaszal zazalen, ale tylko by sprobowal :D ale widze, ze tak samo jak przed ciaza musi sie sporo nameczyc, zeby nie dojsc przede mna, wiec chyba nie jest zle ;) ja mam nawet latwiej o orgazmy. Tyle, ze bez zelu malo kiedy sie obedzie, choc podobny problem mialam i przed ciaza

Gość gdfadsdasd
ja nigdy nie stosowałam żelu i nigdy nie miałam takiej potrzeby. a co do żalenia się, to ja z facetem rozmawiam szczerze o takich sprawach dlatego to czy się zalił czy nie ma u mnie znaczenie

Gość gość
slyszalam ze dobre sa elektryczne stymulatory miesni Kegla.Ponoc dzialaja.Cwicza te miesnie za ciebie.