Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze on sie dowie ze pracowalam.w agencji towarzyskiej

Polecane posty

Gość gość

mirszkamy z moim.partnerem juz rok razem i wychowujemy dzieci z poprzednich zwiazkow. wszystko jest ok.powiedzialam jemu nawet o tyk ze spotykslam sie za pieniadze z panami. tylko ja jemu powiedzialam ze to bylo 5stalyvh panow a noe 100-200 osob...nie powiedzialam ze robilam w agencji kilka.miesoecy lecz ze spotykalam sie tylko z tymi piecioma stalymi sponsorami bo mialam naprawde zla sytuscje.on to zrozumial.nie przeszkadza to jemu bo mowo ze to mala ilosc. ale jakbym byla z agencji to srracilby dp mnie szacunek.to wszystko by zepsulo...ehhh noi dzis moj facet pojechal do kolegi na flaszke. dowiedzial sie ze on zna kolezanke moja ktora wie o mojej tajemnicy a ona jest plotkara

Gość gość
Za to ze dawalas d**y zonatym teraz zaplacisz

Gość gość
noi dzis moj partner poszedl na flaszke do swojego kolegi i dowoedzial sie ze ze on zna takiego faceta z ktorym jest moja kolezanka. ta kolezanka umawiala sie na sex i temu swojemu facetowi naopowiadala ze ja w agencji pracowalam i ze facet sie mnie nie czepia to tyk bardziej jej acet nie powinien sie jej czEpiac... teraz sie obawiam.ze ten jej facet nagada tamtemu koledze ze ja bylam w agencji towarzyskiej w duzym.miescoe i jemu uwierza i moj facet sie dowie. obmyslam co wtedy mowic? moze zaparcie bede mowila ze kolezanka zmysla i klamie bo jej zazdrosna ze mi sie ukladaa i poowodzi?!?

Gość psotkakotkaruda
Niestety,ale czasem płacimy za swoje błędy. Ja również byłam w takiej agencji, ale nie z powodu braku pieniędzy , chciałam zasmakować czegoś innego , i wiecie że wcale nie żałuje. Wyszalałam się, spełniłam swoje sexualne pragnienia, marzenia i chęci i teraz mam męża i dziecko i to ze mógłby się dowiedzieć jest również prawdopodobne ale cóż jeśli się dowie to trudno... Liczę się z tym .

Gość psotkakotkaruda
Jasne że mozesz się wyprzeć, zewłaszcza ze Twój facet wie że miałaś sponsorów. Mozesz po prostu powiedzieć że chodzi im o tych mężczyzn.

Gość gość
ale prowo :) Pewnie masz 12 lat bo piszesz z błędami :)

Gość gość
zadne prowo.pisze serio. a bledy sa stad ze pisze na telefonie dotykowym