Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra i jej facet alkoholik

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra od 3 lat jest z pewnym facetem. Koles to alkoholik, chleje codziennie i czasami robi sobie moze 2 tygodniowa przerwe i znowu pije. Jak pije to wyzywa moja siostre przy wszystkich, kloca sie itd a ona dalej do niego idzie. Albo napije sie gdzies a potem dzwoni do niej zeby przyszla do niego i ona leci. Jak juz sie napije to wtedy sobie o niej przypomina a ta biegnie na kazde jego zawolanie. Tyle razy jej tlumaczylam zeby go zostawila bo nic z niego nie bedzie, on sie nie zmieni, to ona wiecznie na mnie z morda ze mam sie nie wtracac, wiec sie nie odzywam. Ale nie moge patrzec jak jest na kazde zawolanie jego. Jak jej przemowic do rozumu?

Gość gość
Nie przemowisz to jej zycie. Jak chce cierpiec to niech cierpi. Ni

Gość blenoajres
Nie przemówisz! Sama obracam się w związkach gdzie facet pije. Z dnia na dzień będzie gorzej, dojdzie przemoc psychiczna , fizyczna. Może do tego czasu dziewczyna przejrzy na oczy.

Gość gość
Tym bardziej ze mial przed nia dziewczyne ktora po pijanemu uderzyl ze stracila przytomnosc i siostra wie o tym a mimo to pcha sie dalej w to bagno. To latwo powiedziec ze kiedys przejrzy na oczy. Ja nie moge patrzec jak ona sie z nim marnuje. On jeszcze jej nie uderzyl i ogolnie jako kolega jest bardzo w porzadku ,ale do zwiazku sie nie nadaje.

Gość gość
Up