Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci najczęściej zdradzają gdy ich żony są w ciąży

Polecane posty

Gość gość

O co chodzi???? Czy to normalne??? Już po raz kolejny widzę jak kolega zdradza swoją żonę gdy ta jest w zaawansowanej ciąży! Masakra! A opędzić się od ofert żonkosiów oczekujących na potomka to nie lada sztuka!

Gość gość
A prowadziłas jakiers badania, że taka opinia ? Zdrada mozliwa jest zawsze, zwlaszcza jak sie ma chłoptasia za męza.

Gość gość
Nie prowadziłam badań. Znam to z autopsji. Prawie każdy mój kolega zdradza, gdy żona dochodzi do 6 miesiąca. A w mojej firmie dzieja się cuda, gdy nagle jakiś gość oczekuje potomka. Facetowi tak szaleją hormony, ze trudno się od niego opędzić! Nie mówiąc już o wyjazdach integracyjnych. Tak to dopiero cyrk w wykonaniu przyszłych tatusiów i dochodzących panieniek.

Gość gość
to nei faceci, tylko ch**e

Gość gość
Dlatego nie decydowalam sie na dziecko w mlodym wieku gdy facet ma jeszcze pstro w glowie. Dojrzelismy oboje do posiadania potomka

to zalezy tylko i wyłącznie od faceta. Ja jestem w 8 miesiacu ciązy i mój facet jest w patrzony we mnie jak w obrazek myśle że ciąża umocniła naszą miłość nie mamy też problemu z sexem, ponieważ dużo nie przytyłam tylko brzuszek mi urusł nadal jestem dla niego atrakcyjna.

Gość gość
Jasne, mojej siostry maz zdradzil dopiero przed 40-stka, zostawil moja siostre z 3 dzieci.Wiec wiek tu nie gra roli.