Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smsy obciążające mojego faceta, CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość gość

ostatnio siedziałam u mojego chłopaka w pokoju. Leżał jego telefon więc zabrałam i zaczęłam przeglądać gry, aplikacje. Weszłam na rozmowy, uśmiechnęłam się w duchu, że trzyma smsy ode mnie. Nie zrobiłam tego na przeszpiegi, ufam mu, nie mam zwyczaju komuś wcinać się w prywatność ale nie sądziłam że znajdę tam coś jeszcze oprócz smsów ode mnie. Otóż znalazłam też smsy do i od jego byłej dziewczyny. Nie wiele o niej mówił, ponoć byli krótko i że nic poważnego, że jej nie kochał... Z tym, że to co znalazłam to troszkę mnie zatkało. On się z nią kłócił i to dość ostro. On mu pisała że jak mógł tak z nią postąpić, że on go tylko pokochała a one nie potrafił jej nawet szanować (parafraza oczywiście). Zobaczyłam tylko jeszcze 2 sms które on jej wysłał, nie były przyjemne bo ją w nich bardzo obrażał... Co mam myśleć? Czy on wobec mnie też kiedyś może tak ostro "pojechać''?

Gość gość
myślę, że tak, cham i prostak sie nie zmieni, ciebie potraktuje tak samo jak mu się znudzisz i cie porzuci. Ty do niego będziesz pisać, że go kochasz, a on: odwal się szmato

Gość gość
nie wiem sama... trochę się tym jakoś zraziłam...

Gość gość
up

Gość gość
Też miałam kiedyś taka sytuacje, mi mówił, ze ona go zdradzała, zasłużyła sobie na takie słowa, ze dla mnie nigdy by taki nie był. Po dluuugim czasie, kiedy nasz związek się skończył była taka sama historia- wysyłał mi smsy z groźbami, takimi wyzwiskami, jakich ja bym wrogowi nie powiedziała, a tymbardziej komuś kogo ponoc się kocha.... Tak wiec moja rada- trzymaj się od takiego z daleka, zawsze znajdzie wymówkę, a potem to ty bedziesz cierpiała. Cham i prostak zawsze bedzie chamem i prostakiem

Gość gość
Uciekaj szczególnie jeśli nie jesteście jeszcze długi czas razem, bo im dłużej będziecie, im bardziej będziecie się kochać i wszystko robic wspólnie, tym bedzie ciężej.

Gość gość
ja go właśnie kocham, on mówi że też.. nie wiem co było z tą dziewczyną, on mało opowiada ale ciężko jeszcze jest mi w to uwierzyć że był zdolny komuś tak powiedzieć...

Słabo, radze uciekać. Dziewczyny dorbze ci tu radzą. Urwij to szybko póki nie jestescie jeszcze ze sobą zżyci. A raczej ty z nim...

teraz ciezko ci uwierzyc potem sie mozesz mocno zdziwić...

Gość gość
ale my się spotykamy już od ponad roku... przeżyliśmy już trochę razem, wspólne wyjazdy, spotkania... może brylantem nie jest ale mim wszystko go kocham

O kurde no to wpadłaś. To w takim razie radze być ostrożną słońce.

Gość gość
ja mialam to samo, bylam z facetem 7 lat, a jak sie roztalam okazal sie zwyklym prostakiem i chamem

Gość gość
zawsze to jak kogos traktuje bylych to potem bedzie traktowal nas

Gość gość
mój facet, już wieloletni, zawsze o swoich byłych dziewczynach mówił że wielkim szacunkiem, i w ogóle nie chciał o nich nic mówić. Uważał, że nie powinno się mówić o takich sprawach, że to były fajne i mądre osoby. Nie wiem nawet jak te związki się skończyły (tzn. wiem ale bardzo oględnie). Na początku mnie to denerwowało a teraz, po czasie wiem że taka postawa u faceta jest jak najbardziej godna podziwu. Przez wiele lat nawet przy największej kłótni nie zdarzyło mu się podwiedzieć o mnie nic zlego, wiem też że komuś też złego słowa by o mnie nie powiedział.

Gość gość
no nie wiem co z tym no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Może nie zostawiaj go od razu, ale uważaj, bo prędzej czy później doświadczysz jego "miłego charakterku".

Gość gość
wiem, że on nie jest ideałem ale nie sądziłam, że aż tak może się do kogoś odzywać. Naprawdę mam odejść?

Gość gość
Po co zakładacie, baby, takie tematy, takie klikanie dla klikania -"jest mi z nim taaak źle!" - to odejdź! -"ale ja go tak baaaaardzo kocham!!!" - to po co się żalisz na forum, skoro go kochasz i i tak nic z tym nie zrobisz na własne życzenie??? ;)

Gość gość
a jak myślisz, że łatwo jest zostawić kogoś jeśli się go kocha? Dlatego właśnie potrzebuję porady..

fajnie, że w związkach do******la Ci się kretynka/kretyn, z którym jesteś do telefonu i nikt się nawet nie dziwi

Gość gość
mówiłam już że nie zrobiłam tego ani złośliwie ani na przeszpiegi.. on grał, ja siedziałam na łóżku i z nudów i braku pomysłu sięgnęłam po jego telefon, zaczęłam szukać gier a potem już poszło.. ufałam mu i nie przeszukiwałam nigdy telefonu.

Gość gość
to są bzdury jakieś, nie przejmuj się tymi smsami. oceniaj faceta wg tego, jaki jest dla Ciebie, tu i teraz, a nie co było kiedyś z inną. nie wiadomo, jak było, poza tym ludzie się zmieniają. przeszłość się nie liczy.

Gość gość
z jednej strony tak ale przeraziło mnie to trochę szczerze mówią, dużo też nie czytałam tych sms ale czy to normalne że chłopak mówi do dziewczyny w kłótni że ma stulić mordę?

Gość gość
:D :D