Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet na moim utrzymaniu odcielam go od zrodelka

Polecane posty

Gość gość

od pewnego czasu ma w nosie. pracuje ale jak twierdzi zarabia zaledwie 600zl. i tyle mi dal w srode. to kasa tylko naoplaty z jego strony. ale jedzenie kupuje tylko dla siebie. on oczywiscie sie burzy. ze jestem podla. z jakiej paki ja mam zywic doroslego faceta.

Gość gość
ff

Gość gość
moze z takiej paki, ze jestescie w zwiazku i od zalatwiania takich spraw jest rozmowa? a gdyby bylo odwrotnie to byloby ze facet to swinia, prawda? yayebie... ludzie, czy wyscie wlasne mozgi pozjadali? piszesz o swoim facecie jak o obcym czlowieku - moze sie po prostu rozstancie skoro tak cie to oburza?

Gość wifigdańsk
ale co w związku z tym,autorko?

Gość gość
wiele razy rozmawiam z nim o tym. nie stac mnie na utrzymywanie 2 osoby. na nic nie mam. nawet na byty. do tekiej biedy doprowadzil

Gość gość
już o tym pisałaś

Gość wifigdańsk
ale co w związku z tym,autorko?

Gość gość
cyz dobrze postepuje. moze wkoncu

Gość gość
wiesz co, moja szwagierka która od 5 lat utrzymuje swojego męża, który ma depresję i ogólnie olewkę społeczeństwa i życia w nim, powiedziała coś takiego na rady "zostaw go" / a co mam pozwolić by go robaki zjadły? I jest w tym wiele naiwności, ale też pięknego oddania w małzeństwie.... No ale to Twój facet, nie mąż...lepiej jak go zostawisz, skoro tak widzisz problemy w związku

Gość gość
ale on nie probuje tych problemowo rozwiazac.

Gość 12dla
Popieram autorkę.

Gość gość
w czym popierasz? że utrzymuje nieroba?

a mnie to zawsze szokuje i zastnawia i ZAWSZE mam zagwozdkę jak osoby w związku, które np. mieszkają razem w jednym mieszkaniu tolerują coś, czego nawet ze strony zwykłego współlokatora tolerować się nie powinnno:) np. on nie sprząta - sorry, ale przecież on tu MIESZKA, nie płaci - ale miesza! i to jest argument, a nie, że przecież Cię kocha tak samo jest z przemocą - dla mnie pobicie przez obcego dresa jest logiczniejsze niż przez własnego faceta, ale nie dlatego, że facet tak bardzo KOCHA, tylko że z REGUŁY poza marginesem społecznym agresja jest nie do zaakceptowania. to wygląda tak jakby związek usuwał normalne zasady współżycia i wprowadzał swoje

myślałam, że to działa w tą stronę, że NORMALNIE nikomu tego nie robię, więc osobie, z która jestem nie robię TYM BARDZIEJ a nie, to działa odwrotnie: wprawdzie normalnie tego nie robię, ale przecież to moja dziewczyna, MOJA, na pewno zrozumie, powinna zrozumieć, to nasze brudy itd.

Gość gość
gg