Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szeroki rozstaw oczu, pomocy

Polecane posty

Gość gość

Moim problemem jest spory rozstaw oczu. Ten kompleks męczy mnie od lat. Umiem to makijażem trochę zatuszować, ale mam już dość bazowania na złudzeniach optycznych. Nie chcę też pocieszeń, że to jest niepowtarzalne bo wiadomo, że zbyt szeroki lub zbyt wąski rozstaw oczu wygląda fatalnie. Triki makijażowe znam lecz niewiele dają. Jestem gotowa poddać się operacji plastycznej jeśli jest takowa możliwa, ale nic nie mogę znaleźć akurat na ten temat. W dzieciństwie miałam normalny rozstaw oczu, w okresie dojrzewania mi się zwiększył. Ktoś miał podobny problem i jak go rozwiązał? Help :(

Gość gość
Przecież szeroki rozstaw to dar natury. Ja mam 61mm i to jest niezadowalające.

Gość gość
Moje oczy są małe i w daleko od siebie, nie wygląda to dobrze. Bardzo chciałabym to zmienić ale chyba chirurgia plastyczna nie rozwiązuje takich problemów bo nic o tym nie znalazłam, a szukam zawzięcie.

Gość gość
MALUJ WIECEJ KONCIKI OCZU KRESKA

Gość gość
co ty? rozstawu oczu się nie zmienia. szeroki rozstaw oczu jest piękny, to tak jakby narzekać na duże piersi, wyraźne kości policzkowe czy pełne usta. Chyba chcesz się pochwalić, a nie wyżalić :)

Gość gość
Ja naprawdę nie mogę zaakceptować swojego rozstawu. Patrząc na kobiety, które mają normalny rozstaw oczu bardzo im zazdroszczę. Mogą pomalować oczy jak tylko chcą i zawsze wyglądają pięknie, a u mnie makijaż tylko powiększa już i tak duży rozstaw...

Gość gość
Ja Ci powiem, że może ty nie możesz go zaakceptować, ale dla odbiorców, dla innych, twa twarz jest pociągająca i sexowna przez takie oczy. Szeroki rozstaw to jest warunek dla pań na wybiegach i do reklam, tak samo jak wysokie kości policzkowe i pełne usta.