Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktore mm najlepsze?

Polecane posty

Gość gość

Mam pół rocznego synka. Karmie go piersia. Jedno z karmien zastąpione jest zupka warzywna z kilkoma łyżeczkami kaszy mannej. Chciałabym teraz wprowadzić śniadanie a później docelowo kolacje podajac kasze (bezmleczna Holle) z jakimś mm. Zupełnie jednak nie wiem jakie mm zaproponować mojemu dziecku.. Co polecacie?

Gość gość
Ja daje bebilon ale podobno hipp jest tez bardzo dobry ewentualnie emfamil. Ja polecam te trzy. Bebilon wybralam dlatego że jest najlepiej dostepny, praktycznie w kazdym sklepie.

Gość gość
ja daje hippa,jest bardzo dobre,ma pro i prebiotyki w składzie także ładnie reguluje prace jelit ale każde dziecko jest inne i każdemu może odpowiadać inne mleko

Gość gość
Ja również podaję HIPP BIO COMBIOTIC. Bardzo polecam. Zadnych zaparc, problemow z kupką corka nie miała. Jak dla nas swietne mleko. Kupuje je w rosmanie albo carrefurze.

Gość gość
A ja enfamil. Po bebiko i bebilonie corka miala zaparcia. Slyszalam tez ze po bebilnie dzieci szybko przybieraja na wadze. My mamy enfamil od 3 miesiaca i jest super. Co prawda nie jest najtanszy ale juz nie eksperymentowalam na innych mlekach.

Gość gość
babydream pół kilo za 15 zl.

Gość gość
Humana jest najlepsze

Gość gość
Mój synek praktycznie od poczętku jest na mm. Na początku był babydream (a właściwie Humana, ale zorientowałam się, że babydream też robi ten sam producent, a cena o wiele niższa), a po skończeniu pół roku i przejściu na mleko następne jesteśmy na mleku HIPP Bio Combiotic ze względu na bogatszy skład. Mleko super się sprawdza, można je kupić w praktycznie każdym supermarkecie, Rossmannie i Lidlu.