Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitttka

CUDOWNE TABLETKI PRZECIWKO ZMARSZCZKOM

Polecane posty

Gość kobitttka

Ja biorę witaminę A i E.

Gość Anoolkaa
No to co???

Gość gość
kwas hialuronowy w tabletkach

Gość Anoolkaa
To za mało

Gość debriss
Kwas hialuronowy w tabletkach odradzam. Mnie koszmarnie wysuszył skórę. Natomist witamina a plus e jest dobra, własnie leczę się nią z pergaminowej skóry spowodowanej przez kwas.

Gość Anoolkaa
Kwas hialuronowy w kapsułkach a nie w tabletkach,

Gość debriss
Niezależnie od formy, kapsułki czy tabletki, ja kwasu hialuronowego nie polecam. Może w kremie na twarz jest ok, ale żadna forma doustna. Poza tym, jeśli on działa, to ten efekt natychmiast znika po zaprzestaniu suplementacji, wynika więc z tego,że trzeba go brać do końca zycia, a efekty uboczne nie są znane do końca. Poza tym do najtańszych nie należy. To moje zdanie i chciałam je wyrazić, bo tyle ochów i achów się pisze o tym kwasie, a mnie ewidentnie zaszkodził.

Gość Anoolkaa
Zalezy jeszcze jakie dawki brałas???i nalezy tez sie liczyc z tym ze podawanie w jakiejkolwiek formie kwasu hialuronowego wiaze sie z zaprzestaniem produkcji przez organizm,gdyz jezeli jest w organizmie a dostarczamy go z zewnatrz organizm zaprzestaje produkcji własnego bo wykrywa ,ze kwas hialuronowy w organizmie jest,tak samo jest z kazdym innym składnikiem dostarczanym z zewnatrz,insulina itp.

Gość debriss
Dawka 40 mg dwa razy dziennie, czyli 80 mg dziennie przez jakiś czas, potem brałam tylko 1 tabletkę. Od tygodnia nie biorę i juz widze lekką poprawę, skóra nie jest tak masakrycznie sucha. Walczę, biorę wit a+e, kremuję i troche lepiej, ale na przywrócenie poprzedniego stanu troche jeszcze poczekam. Suplement z apteki, sprawdzony,oryginał,żadne podróby. Preparat kilkuskładnikowy, ale pozostałe składniki są mi znane, stosowane od lat i nie było problemu.

Gość Anoolkaa
Witamina A+E to nie pomoze,mozesz miec jakies zaburzenia ,ze Tobie ten kwas wchodzi w jakies reakcje,cos musi byc na rzeczy

Gość gość
WODA!

Gość Hurts88

Nie ma czegoś takiego jak tabletki na zmarszczki... są albo zabiegi albo woda 😄 tak jak ktoś pisał. Sama akurat jestem po zabiegu wypełniającym zmarszczki kwasem hialuronowym a dokładniej preparatem Restylane. Sam preparat jest bardzo bezpieczny, bardziej bezpiecznego na rynku juz chyba nie ma. tak twierdził mój lekarz