Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mocno przybieram na wadze w ciazy. czy ktoras tez tak miala i z tego zeszla po

Polecane posty

Gość gość

Porodzie? Nie wiem czemu tak jest ze jedne malo tyja inne duzo...

Gość gość
Moja siostra przed ciaza wazyla 54kg w czasie ciazy wazyla 82kg. Nie stosowala zadnych cwiczen ani nic w tym stylu i dzis po 2 dziecku wazy 49kg. Oczywiscie naciagnieta skora i slady na niej ( rozstepy) dalej zostaly.

Gość gość
A piersi tez jej mocno rosly?

Gość gość
Ja przytyłam ponad 30 nie pamiętam jak było świeżo po porodzie ale sporo mi zostało, ale 1,5 roku samo to wszystko spadło i więcej i wyglądałam lepiej niż kiedykolwiek po około dwóch latach przybralo mi się jakieś osiem kg i teraz jestem na końcówce drugiej ciąży przytyłam około 18 z tym ze w piersi aż tak mocno nie poszło:-D będzie dobrze nie martw sie:) aha i karmiłam piersią baaardzo długo a nie wpłynęło na schudnięcie tak jak inne kobiety twierdza zobaczymy jak teraz

Gość gość
Ja przytyłam ponad 30kg z tym, że urodziłam 29lipca a gdzieś od końca kwietnia zaczęłam strasznie puchnąć i wtedy kg leciały na łeb na szyję. Byłam nawet w szpitalu bo lekarza podejrzewał zatrucie ciążowe ale wyniki miałam dobre. Po powrocie ze szpitala miałam 10kg mniej po jakiś 3 tyg od porodu zeszła opuchlizna to kolejne 10kg mniej. Później wprowadziłam ćwiczenia i trochę diety ale nie spinałam się jakoś bardzo byłam po cc i nie chciałam przesadzić. Wszystkie kg straciłam nieco ponad rok po porodzie teraz dawno się nie ważyłam ale ważę tyle samo co przed ciążą albo nieco mniej.

Gość gość
zbadaj cukier