Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieproszonygosc

Mysz w domu jak wytepic?

Polecane posty

Gość nieproszonygosc

Kochani zawital u mnie nowy wspolokator... Albowiem Mysz! Przynajmniej mam nadzieje ze to mysz a nie szczur. A wiec wczoraj w nocy szlam do toalety i slyszalam szelest worka w koszu na smieci ktory znajduje sie pod zlewem. Meble s kuchenne sa wbudowane w sciane takze bogu dzieki ze nie lazi mi to po mieszkaniu. Mieszkam w donku pod zlewem sa rury od pralki i zlewu. Balam sie zajzec normalnie wczoraj do kosza. Chociaz moj mezczyzna powoedzial ze pewnego wieczoru zobaczyl mysz w smieciach jak sie stolowala... Jak to wytepic? W miare humanitarnie? Prosze o rady!!!

Gość gość
KOTA SOBIE KUP

Gość gość
Najlepiej rzucać za nią młotkiem. A tak w ogóle to myszy są słodkie, zaopiekuj się może i wytresuj, a ewentualne potomstwo można sprzedawać z zyskiem.

Gość gość
kota kup/ weź ze schroniska

Gość nieproszonygosc
Kot niestety nir wchodzi w gre... Mam kontrakt na domek bez zwierzaka... Takie glupie przepisy angielskie...

Gość gość
trutkę wystaw w mieszkaniu,efekt murwany.

Gość gość
musisz sie zaopatrzyć w trutke. U nas to jest taki granulat w kolorze czerwonym. Rozsypujesz w miejscach gdzie bywa zwierzątko i patrzysz czy zjadło. Po max. 6 dniach polegnie.

Gość gość
Kup sobie szczura. To naturalni wrogowie więc kiedy mysz wyczuje w pobliżu szczura to się wyprowadzi ;]

Gość nieproszonygosc
Nie bedzie smierdziec zwlokami? Bo to chyba najgorsze co moze byc smoerdzaca rozkladajaca sie mysz... Bleeee

Gość gość
to Ty w jakiejś piwnicy mieszkasz tam w Albionie?

Gość gość
nie będzie śmierdzieć, bo się zasuszy. Tak działa ta trutka.

Gość nieproszonygosc
Hehe ooo nieeee nie zadnego drugiwgo gryzonia slyszalam ze mieta odstrasza gryzonie

Gość kradli księżyc jac i plac
no właśnie,zwłoki, nigdy nie wiadomo gdzie maus ducha wyzionie, gożej jak gdzieś pod łóżkiem albo za szafą, może wonić nieprzyjemnie:o

Gość gość
Zwykła pułapka na myszy,plus zeschnięty (twardy )ser topiony.Sukces gwarantowany.Co z Was za ludzie, skoro z myszą nie możecie sobie poradzić.

Gość gość
Z tą miętą to bzdura ;) Dla moich szczurów to jeden z najlepszych przysmaków :D

Gość gość
zaopatrz sie w tą trutke, wysyp tam gdzie bywa gryzoń i przede wszystkim pochowaj jedzenie.

Gość nieproszonygosc
Ta myszka grasuje w koszu na smieci juz myslalam zeby kosz w inne miejsce dac zeby przyszla a tu niespodzianka restauracja przeniesiona :) nie chce po prostu robic jej krzywdy. Kocham zwierzeta ale wiem ze mysz lubi towarzystwo ine chcialabym aby sie zalokowala z cala rodzinka i kumplami u mnie w domu. Jakies choroby zarazki bakterie... Kto wie co tam ma w sobie. Ja mam nadzieje ze to mysz a nie szcur... Bo skubaniec wczoraj tal glosno buszowal w tym koszu ze bylan tak przerazona ze balam sie zajrzec zeby mi sie nie rzucilo na nogi ... Tak wiem kobieta panikara... Co zrobic ... Musze wyprosic lokatora...

Gość gość
Mała mysz, mała mysz, biegnie na paluszkach. I deszczowe koraliki zbiera do fartuszka. :(

Gość gość
ultradźwiękowe odstraszacze.

Gość gość
Ja juz domowych środków próbałam kilka raz ale bez skutku, dlaytego zamówiłam firmę http://www.ekodeded.pl/oferta.html która ma przyjechac w tygodniu i zająć się problemem raz a dobrze.

Gość gość
Ale się uśmiałam. Sama z siebie, bo przeczytałam tytuł tego nicku nie jako ''Mysz w domu jak wytepic?'', ale jako ''Mąż w domu jak wytępić''

Gość gość
Też mam z tym problem. Kota kupić nie mogę bo mam bardzo mocne uczulenie na koty.

Gość gość
Osobiście uważam że zgłoszenie się do profesjonalnej firmy, która zajmuje się tępieniem gryzoni jest najlepsze. Sama korzystałam z usług firmy www.bogel.pl Mają w tym duże doświadczenie, więc miałam pewność że wykonają dokładnie swoją pracę i pozbędą się wszystkich myszy.