Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciężka sytuacja w domu

Polecane posty

Gość gość
To naucz dziecko, ze nie wszystko zawsze mozna dostac, bo niedlugo wstyd ci bedzie w sklepie. I szukaj czegokolwiek, chociaz rozdawania ulotek.

Gość kugf
dla mnie wszystkie komentarze które zamiast uskrzydlać lub pomóc,należą do szmat które powinny w tym momencie mordą ziemie parapety i bezdomnym brudne d**y wycierać,nigdy nie znajdziecie sie w podobnej sytuacji bo od początku macie z górki także nie rozumie po pierwsze dlaczego komentujecie w tak negatywny sposób a po drugie jak to jest że szmaty potrafią mówić,życze wam aby los wżucił was w taki sam wir nieszczęść bez możliwosci sięgniecia po pomoc durne k***y.A ty dziewczyno nie napisz ci żebyś sie nie martwiła bo przy takiej sytuacji zmartwienie zawsze sie pojawi,życze ci dziewczyno żeby wszystko sie ułożyło,pozostaje ci tylko czekać i dalej walczyć o miejsce pracy,wiem że jest ciężko i wie to większosć ludzi w tym kraju prócz oczywiście tych pustaków które maja wszystko albo niczego im nie brakuje i nie wiedza co to klepac bide.Pozdrawiam i życze ci byś wraz z mężem stanęła szybko na nogi

Gość gość
Nie martw sie wszystko się ułoży

Gość gość
Niestety taki kraj, u nie tez nie najlepiej. Najgorzej jak przyjdzie jakaś choroba, a kolejki do specjalistów długie to trzeba isc prywatnie. Koszmar jakiś. Mam nadzieje, ze u Ciebie jak i u mnie wszytko sie ułoży. A Wy, ktore tak plujcie na autorkę, uważajcie to zycie jest bardzo niepewne i nieprzewidywalne.

Gość Magdawciazy
Hej, obecnie jestem w ciąży ale zawodowo zajmuję się rekrutacjami w dużej firmie. Jesli mogłabym coś doradzić to w dzisiejszych czasach wysłanie CV meilem nie wystarczy. Dobrze byłoby gdybys skladała CV osobiście i przy okazji mogła dowiedzieć się coś o miejscu w którym chcesz pracować. Opcjonalnie dzwoniła i pytała czy CV dotarło i na jakim etapie jest proces rekrutacji. I bardzo ważne, pamietaj gdzie wysyłasz CV ( nawet zapisuj) jesli pracodawca zadzwoni i usłyszy " Ale co to za firma? skad Pan dzwoni?"...to już po sprawie. I koniecznie nie rób z siebie sierotki na rozmowie " wezmę cokolwiek" TRZEBA WIERZYĆ W SWOJE SIŁY! I PRÓBOWAĆ REALIZOWAC SIĘ NAWET W NAJPROSTSZEJ PRACY!