Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do jakiego wieku wasze dzieci były karmione na krzesełku?

Polecane posty

Gość gość

a kiedy "awansowały" na zwykłe krzesło przy stole? z podkładka na krześle czy bez?

Gość gość
od 10 miesiąca jadł w nim sam, teraz ma 2 lata

Gość gość
Te krzesełka mają chyba ograniczenie kg. Chyba do 10kg są tylko.

Gość gość
zależy jakie krzesełko.... gdyby tak było że do 10 kg to by 90% 10 miesięczniaków nie miało gdzie siedzieć :] Mój syn nie awansował i chyba jeszcze długo nie awansuje. Odkąd chodzi nie ma czasu na jedzenie na siedząco-ja trzymam talerz a on lata po całym pokoju i podbiega. Jest niejadkiem więc ja się cieszę że chociaż tak je :]

Gość gość
Moj tak samo,w krzeselku zje ze 3 lyzki i koniec. Szkoda mu czasu. Je ciagle cos robiac,odkad zaczal raczkowac.wszedzie go pelno.

Gość gość
Moja ma już 3 lata i nadal je na krzesełku. Tyle że nie ma już osobnego blatu - jest przysunięte do naszego stołu. To jeśli jemy w kuchni. Kiedy są jakieś przekąski w salonie wtedy siedzi na normalnym krzęsle... ale chyba dopiero od pół roku. Wcześniej w salonie miała swój mały stoliczek i krzesełko. Krzesełko do karmienia mamy do 18 kg a ona jest drobna - wazy 14,5. Będzie na nim siedzieć zapewne do kiedy nie obniże siedziska do poziomu normalnego krzesła. Teraz przy kuchennym stole musiałaby mieć poduszkę.

Gość gość
Mój ponad 2 lata, później sam zaczął siadać z nami przy stole na krześle, chociaż krzesełko też przysuwaliśmy po zdjęciu blatu.