Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kapsz

Moży Wy obcy ludzie doradzicie...

Polecane posty

Gość kapsz

Moje zycie stanelo w miejscu, nasza rodzina zaczyna sie rozpadac przez co? Przez niekonczacy sie remont. Moze to glupio zabrzmi ale nie sadzialam, ze cos takiego moze byc powodem ciaglych klotni. Maz ma firme budownalna i niestety ciagle pracuje, nie potrafi odmawaic ludziom, bierze zbyt duzo na siebie i czasowo nie daje rady tego ogarnac. Nasz remont trwa juz 7 lat. Mam trzypokojowe mieszkanie, a od tych siedmi lat zyje na jednym z 5 letnia corka. Od 5 lat prosze o skonczenie pokoju dla niej ale nigdy nie ma na to czasu... Raz na pol roku jak zrobie awanture to wtedy troche cos ruszy. Od 2 lat myje naczynia w lazience bo w kuchni nie mam zrobionej wody i swiatla. Nie zebym nie miala, kupionego sprzetu bo mam wszystko ale nie ma mi tego kiedy zrobic. Postanowilam wziac sprawy we wlasne rece ale to jeszcze pogorszylo. Nie moge nikogo do domu obcego wpuscic, rodzina mimo checi tez nie moze nic zrobic. Nie jestem w stanie tego pojac, dlaczego ma takie a nie inne myslenie i nie chce zyc w czystym , zadbanym mieszkaniu. Zalezy mu na mieszkaniach obych a nie naszych. Zbuntowalam sie i to mu sie nie podoba no ale ilez tak mozna, nikogo nie zaprosic z bliskich , urodziny dziecka odprawiac u tesciow bo oni maja warunki. Jest mi po prostu wstyd i nie wiem juz co robic. Nie mam sily sie szarpac o remont... Wiem , ze jest zmeczony i zapracowany ale gdzie w tym wszystkim my jestesmy... Co wy byscie zrobili? Rozwazam odejscie bo czuje ,ze nic sie juz nie zmieni a zycie w ciaglym syfie budowlanym mnie juz wykancza. Ponoc za duzo wymagam i stwarzam problemy, ktorych nie ma...dla mnie to irracjonalne. Nie tak to mialo wszystko wygladac.... Prosze poradzcie cos bo zwariuje...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować