Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poczęcie bez wytrysku

Polecane posty

Gość gość

Czy komuś udało zajść się w ciążę po seksie bez wytrysku? Staramy się z mężem dopiero trzeci miesiąc, ale kiedy się kochamy on nigdy nie może dojśc - taki problem miał zawsze, czy brałam tabletki, czy kochaliśmy się w gumce - zero wytrysków. Teraz kochamy się bez zabezpieczenia, ale póki co brak efektów i nie wiem, czy nie powinniśmy iśc na jakąś terapię i do kogo. Ma tę blokadę od lat, bo kiedyś sobie wkręcił, żeby za wcześnie nie kończyć i efekt jest taki, że wcale nie może skończyć. Martwię się, bo onanizuje się góra raz na miesiąc, więć już nawet nie wiem, czy jego sperma jest zdrowa i ma jakąkolwiek wartość. Czy ktoś był wtakiej syt i co możecie poradzić.

Gość gość
Gdyby ktoś się zastanawial czy to prowo to zapewniam że nie - to dla nas, szczególnie dla mnie, duży problem, bo o ile nie przeszkadzało mi to jak nie staraliśmy się o dziecko to teraz zachodzę w głowę jak ten problem ugryźć i ile może trać ewentualna terapia mężą.

Gość gość
Pisałam o onanizowaniu, bo tylko wtedy ma wytrysk żadne moje pieszczoty ani ręką, ani ustami, ani stosunki nie dają efektu - ma erekcję, ale brak ejakulacji :( Aha jeszcze dodam, że kiedyś częściej się kochaliśmy a teraz nabrał trochę ciałka którego się wstydzi (ma piersi prawie jak u kobiety i duży brzuch), szybko się też męczy i już nie ma tak często ochoty na seks, to ja muszę go namawiać.

Gość gość
moim zdaniem musicie iść do specjalisty. Mąż ma problemy natury seksualnej nie ma na co czekać.

Gość gość
Ale ten specjalista to jakiej specjalizacji - seksuolog? psychiatra? psycholog? terapeuta małżeński? Był kiedyś u urologa i ten mu powiedział tylko tyle, że sprzęt ma sprawny a wszytsko tkwi w jego głowie - i na tym się wizyty u lekarza skończyły.

Gość gość
seksuolog jak najbardziej. To że jest sprawny od strony fizycznej to logiczne a problem tkwi w głowie.

Gość gość
Czy do tego seksuologa powinniśmy chodić razem czy tylko on? Dla faceta to jest strasznie powazny problem przyznac się że mu w seksie nie wychodzi, a on jeszcze taki niepweny swojej atrakcyjności z uwagi na otyłość...

Gość gość
No bez wtrysku to ciąży nie będzie niestety no i raczej powinien schudnąć moim zdaniem