Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oglądam na ttv ostre cięcie i aż boję się do fryzjera teraz isć

Polecane posty

Gość gość

Bo widzę że tacy wielcy styliści a beznadziejne te fryzury robią. Oni tylko potrafią ściąć włosy że jeden bok dłuższy od drugiego, przefarbować na inny kolor i tak te fryzjerki szkolą. Jedna dziewczyna trochę przy kości ścieli tak że wygląda na jeszcze grubsza, druga ładna młoda to obcięli ją i wygląda dużo starzej i brzydzej, jakaś taka kościta na twarzy się zrobiła. Ja noszę długie włosy, zakrywam nimi i obtycznie zmniejszam bardzo duży biust to do kogo bym nie poszła wszyscy sugerują obcięcie dla odmiany a jak raz faktycznie ścięłam to wyglądałam tragicznie. Naprawdę przestałam już wierzyć w polskich fryzjerów i stylistów. A jakie sa wasze spostrzeżenia?

Gość gość
100% racji.. nie trafiłam jeszcze na dobrego fryzjera. Dla wielu 2 cm to 10. Idę i mówię, że chce podcinać końcówki, ale nie więcej niż 2 cm. I co? głupia pipa ścina 10 lub więcej. Zdarzyło mi się to nie raz! I jeszcze głupi tekst jak ścięła już trochę: to co nie ścinać dalej? za krótko? nie podoba się?

Gość gość
Dokładnie ja mam obejrzane wszystkie sezony i oni ci wielcy styliści te fryzury raz że na jedno kopyto robią to jeszcze obcinają tak że wg mnie wygląda się starzej i gorzej wielu panią wystarczyło by włosy ufarbować podciąć i uczesać a tak są tak powycinane że tylko będą w miarę dobrze wyglądać od razu po zabiegu a co potem bo nie są to fryzury łatwe do ogarnięcia tak wygolone tam wycięte zaczesane na sztywno masakra . .Jedynie co mi się podoba to koloryzacja z włosów czarnych zawsze ładne brązy reszta do kitu

Gość gość
Po pierwsze nie obtycznie a optycznie. Po drugie w stu procentach się z Tobą zgodzę. Zabiłabym, gdyby ktoś obciął moje długie do pasa włosy. Niestety, ale tylko nad włosami o takiej długości jestem w stanie zapanować.

Gość gość
Paniom! Nie "panią"! Wróćcie do szkoły matoły.

Gość gość
wróciłam od fryzjera/chciałam jedynie podcięcia do połowy szyi/ i jedną stronę miałam dłuższą ,poszłam do drugiej na wyrównanie,wróciłam z krótkimi włosami /za uchem/,a wcale tego nie chciałam

Gość gość
kurcze pomyliłam się bo o czym innym myślałam i napisałam zamiast paniom to panią ale zbrodnia chyba się zastrzelę ,a jakiś zakompleksiony wyłapywacz błędów się przypałętał .

Gość gość
Sorry za to obtycznie , piszę z tableta i robię błędy

Gość gość
matoł to twój stary że zrobił takiego jełopa co ludziom błędy wylicza a sam w lustro boi się spojrzeć .

Gość gość
Tez oglądałam ten odcinek, z tej Kamili zrobili starą babe, szok. Szefowa też wygląda o dziesięć lat starzej. Na szczęście moja dobra koleżanka jest dobrym fryzjerem i dzięki niej mam dobrze dobrany kolor i odpowiednie o cięcie. Ale jakby ci wielcy styliści zobaczyli jak ona miesza farby to chyba by ją zjedli. Nigdy nie widziałam żeby przygotowywała farby na wadze tak jak oni zalecają, a mimo to kolor zawsze jest idealny, trzyma się tyle ile ma się trzymać, a klientki przyjeżdżają z drugiego końca dużego miasta. Ma nawet klientki, które po przeprowadzce do Wrocławia (100 km) u niej robią włosy przy okazji odwiedzin rodziny w starym mieście zamiast czesać się w tak dużym mieście jak Wrocław.

Gość gość
ja znalazłam po latach dobrą fryzjerkę za granicą, ona pochodzi z rosji, niestety ostatnio mnie olała bo miała starsze bogate klientki, wiec trafiłam pod nożyce jakiejś nieudacznicy, która nie dośc że źle obcina, jest niemiła , mówi z dziwnym akcentem, nieumiałam sie z nią dogadac za bardzo, to jesszcze wypuściła mnie bez ułożenia włosów, pierwszy raz miałam taką sytuacje, zeby fryzjerka nie zapyatała nawet czy chce wymodelowac włosy. więcej tam nie pójde,musze szukac dalej

Gość gość
ja mam to samo co autorka, pierwsze co jak ktoś na mnie popatrzy w oczy rzuca się ogromny biust. Zawsze każda fryzjerka obcinała mnie na krótko bo tak mi będzie najlepiej sra tatta i raz pewnego dnia taki kolega gej zasugerował mi że w moim przypadku dobrze by było nosic długie rozpuszczone włosy tak żeby zakrywać nimi biust i to był strzał w 10tke! pożałowałam tą kasę, przedłużyłam i aż cała zupelnie inaczej wyglądam, buzia wydaje się szczuplejsza, biust tak nie rzuca się w oczy i cała figura taka jakaś smuklejsza przy tych wlosach i wiadomo odpowiednim ubraniu.