Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze opinie na temat przedluzanych rzes metoda 1:1

Polecane posty

Gość gość

Czy sie oplaca,jaka cena,na ile starczaja, czy niszcza naturalne rzesy, prosze o wasze opinie i doswiadczenia :-)

Gość gość
tez jestem ciekawa:)

Gość gość
Płacę 40 euro. Wystarcza mi na około miesiąc. Nie niszczy to moich rzęs. Jestem bardzo zadowolona, bo nie muszę się teraz wcale malować codziennie. Skóra pod oczami jest jednak bardzo cienka i wrażliwa, więc im mniej kosmetyków tym lepiej.

Gość gość
Ale te rzesy wypadaja z naturalny i przeciez,to nie widac lysych pol na oku?

No mnie nie przekonały takie rzęsy.mialam raz i podziękuję.wole xlasha i dobry tusz:)

Gość gość
Nie, nic nie widać. Ja mam ogólnie swoje rzęsy bardzo gęste, ale są krótkie niestety.

Gość gość
No bo jak one wypadaja z naturalnymi to przeciez lyse oczy zostana

Gość gość
Mialam syntetyczne(odradzam!b nienaturalne,niewygodne,jak wypadaja widac luki)i mialam norki ,naturalne.strzal w 10ke.wyglafaja b naturalnie,osoby postronne nie wiedza czy to moje czy b db maskara.sztuczne b niszcza rzesy.naturalne talze ale ciut mniej.jak wypadaja luk nie widac wlasciwie wcale. Jakbym miala kase robilabym sobie non stop.niestety nie mam.polecam zaoszczedzic na wakacje i sobie zrobic albo na imprezy wieksze.cena b wysoka bo ok 300zl

Gość gość
Przecież nie doczepiasz ich do każdej rzęsy. A rzęsy odrastają.

Gość gość
Jaka cena sztucznych a jaka prawdziwych rzes??

Gość gość
Sztuczne placilam najpietw u baby ktora ze mnie zdarla 350zl i to sztuczne!! Potem znalazlam kosmetyczke ktora norki zrobila za 270zl.tez zdzierstwo ale w moim 20tys miescie sa tylko 2kosmet.ktore to robia wiec zdzieraja.jednak mozesz zrobic norki a potem za ok 2tyg uzupelnic za te 100,150zl.zalezy jakie ubytki.unikaj sztucznych.sa dobre na 1raz na noc.bo w dzien lazdy sie gapi i wyglafasz jak lachon.do tego nienaturalnie.ja chcialam wyglafac naturalnie bo nie kestem zadna blachara ani barbie.

Gość gość
Sztuczne placilam najpietw u baby ktora ze mnie zdarla 350zl i to sztuczne!! Potem znalazlam kosmetyczke ktora norki zrobila za 270zl.tez zdzierstwo ale w moim 20tys miescie sa tylko 2kosmet.ktore to robia wiec zdzieraja.jednak mozesz zrobic norki a potem za ok 2tyg uzupelnic za te 100,150zl.zalezy jakie ubytki.unikaj sztucznych.sa dobre na 1raz na noc.bo w dzien lazdy sie gapi i wyglafasz jak lachon.do tego nienaturalnie.ja chcialam wyglafac naturalnie bo nie kestem zadna blachara ani barbie.

Gość gość
Kupcie sobie odżywkę revitalash advanced - rzeczywiście działa. Kosztuje co prawda 250zł, ale to i tak mniej niż doklejanie i uzupełnianie. Ja po dwóch miesiącach stosowania miałam rzęsy dwa razy dłuższe. Oczywiście by był efekt taki jak przy sztucznych rzęsach trzeba pomalowac mascarą, ale grunt, że odżywka działa. A przedłużania nie polecam. Miałam raz, efekt piękny, ale utrzymuje się krótko. Po trzech tygodniach widać, że rzęsy są przerzedzone (robiłam u dobrej kosmetyczki, żeby nie było). Jak ktoś ma kasę i czas, by co trzy tygodniu uzupełniac to ma to sens, ale większość jednak nie ma :P

jak trafisz na dobrą stylistkę od rzęs efekt może być czarujący. Raz w polsce poszłam zrobic sobie na wesele i była tragedia, ja jestem blondynką, mam jasne brwi a ta mi te rzęsy zrobiła sztuczne, kruczoczarne i profil c. Wyglądałam jak wiecznie zaspana, efekt ciężkich powiek i dodatkowo w trakcie zakładania strasznie mi oczy łzawiły przez co rzęsy zaczęły mi wypadać już po 3 dniach. Wrociłam do siebie, poszłam do kosmetyczki polki ale pracującej w holandii, uśmiała się tylko z tych moich rzęs, ściągła je, założyła mi jedwabne w takim kolorze coś a la grafit, długie i lekko podkręcone na końcach i jest świetnie! zapłaciłam wtedy 50 euro za całość, od tego czasu chodzę tak co 3 tyg na uzupełnienie i płacę przeważnie 10-15 euro

Gość gość
Ja mam długie rzęsy i nie muszę ich przedłużać więc nie znam tego problemu ale patrząc na ceny które znalazłam w poniższym cenniku to nie jest to takie drogie :) więc chyba warto spróbować:) tylko dobierz odpowiedni kolor rzęs (tzn jeśli masz jasne brwi to rzęsy też niech będą w podobnym odcieniu) http://zyskoman.pl/cennik-uslug/132-ile-kosztuja-zabiegi-kosmetyczne-twarzy.html