Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Z regoly moj cykl miesiaczkowy waha sie miedzy 23 a 25 dniem. W tym miesiacu wspolzylam w dni plodne. w 19 dc mialam 4dniowe plamienia delikatne brazowe. Dzis mam 21 dc robilam popoludniu test, wyszedl negatywny. Szyjka macicy jest dla mnie niewyczuwalna.. generalnie nie mam zadnych objawow ciazowych procz ciaglego zmeczenia i sennosci wiec co to moze byc?

Test najlepiej wykonać w dniu spodziewanej miesiaczki. Mi wcześniej też negatywny wyszedł a w ciąży jestem.

Miałam na myśli oczywiście to, że najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Im później tym wynik pewniejszy tak naprawdę.

Gość gość
To powinnan zaczekac jeszcze kilka dni. Ale martwi mnie to plamienie nigdy tego nie mialam przed miesiaczka. Ani przed pierwsza ciaza.

To mogło być plamienie implantacyjne- nic złego. Powtórz test za kilka dni. Ja w aptece poprosiłam o taki najbardziej czuły (są i takie, które wykrywają dopiero znacznie stężenie hormonu ciążowego) i zrobiłam z porannego moczu. Wtedy już wyszedł pozytywny ;) Powodzenia!

Gość gość
Ok...dziekuje za odp. Pozdrawiam

Gość gość
Poczekaj jak kolezanka radzi. Czasem dopiero wychodzi w pierwszych dniach planowanej miesiaczki

Gość gość
Hmmmm.....ciekawe

Jeżeli okaże się, ze jesteś w ciąży a dalej plamisz idź szybko do lekarza, ja miałam takie plamienie w I trymestrze. Tydzień w szpitalu tez byłam z tego powodu, ale wszystko skończyło się dobrze :)

Gość loniaa
to pewnie plamienie implantacyjne a jakies dolegliwosci masz

Gość gość
właśnie nie mam nic, czasem tylko kłucie w jajnikach i ból jak na miesiączke tylko ten ból jet w okolicach pepka a nie podbrzusza wiec juz calkiem glupieje. Piersi wcale mnie nie bola zadnej wrazliwosci na zapachy ani nic z tego typu rzeczy. dodam jeszcze ze w poprzednim cylku tez mialam jakies plamienie ale to bylo tylko dwa dni i po tym pojawila sie miesiaczka od razu

Gość gość
może to zaburzenia hormonalne?

w szpitalu na izbie przyjec mozna zrobic sobie prywatnie test na hcg, po prostu idziesz i mowisz ze chcialabys sobie prywatnie wykonac taki test na ciaze, koszt ok 30zl, pobieraja ci krew, wynik za ok 2godz niezaleznie czy to rano czy wieczorem, jak jestes w ciazy to wyjdzie. Na wyniku masz napisane ktory to tydzien ciazy. Ja wlasnie tak sprawdziłam.