Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety sa ulegle przed przystojniakami

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze jak taki jest chamski i dmucha inne panny to juz wogole gacie im same opadaja. Szkoda ze swiat jest obecnie tak plytki.

Gość gość
Ze skrajńosci w skrajnosc. Nie marze o brzydulach, wystarczy mi przecietna byleby miala w sobie duzo kobiecosci (charakter). Niestety dla kobiet liczy sie tylko powloka. Smutno sie czlowiekowi robi ze zyje w takich plastykowych czasach.

wystarczy mi przecietna byleby miala w sobie duzo kobiecosci (charakter). x kobieta też tego chce(wersja męska) tylko że ty jesteś brzydal z dennym charakterem

Gość gość
Jestes typowym debilem. Takim tepym dresem "siema siema co tam siema siema no co tam" tyle ze z c**a i cyckami.

Gość gość
A co? Mają byc ulegle wobec brzydali? No sam pomyśl, czy tyś uległ jakiejś brzyduli

Gość gość
tak są uległe a później są samotnymi mamuśkami :)

Gość gość
Pewnie ze sa ulegle. przystojniak to przystojniak. A Ty masz szanse byc dobrym mezem.

Gość gość
Tylko te zupelnie glupie sa samotnymi matkami. Wszystkie inne potrafia znalezc meza i ojca dla swoich dzieci.

Gość gość
kobiety są puszczalskie i takiego zachowania wymagają od facetów tyle w temacie

kobiety są puszczalskie i takiego zachowania wymagają od facetów tyle w temacie x więc bądzcie tacy cio/ty

Gość gość
Ja mam i przystojnego i cudownego z charakteru :) Chłopie nie bądź zazdrosny tylko zadbaj o siebie :) Poswiecaj sobie wiecej czasu ... co nie bedzie od razu oznaczać że jesteś pedałem . Dziewczyny ciągnie do pewnych siebie , inteligentnych , zadbanych i ambitnych mężczyzn :)

Gość gość
To bedziesz dobrym mezem z rogami. Tyle w temacie

Gość gość
Bhehe dokladnie. Dbaj o siebie z*********j najpierw na ch*j wie jakich studiach a pozniej na 375 etatow, zarob kase zeby laskawie jakas z ryja 5/10 sie toba zainteresowala i otatusiowala. A jak bedziesz w robocie to rozchyli innemu nogi tak szeroko ze moznaby nimi 2 brzegi wisly polaczyc

Gość gość
któraś chyba musiała bardzo Cię skrzywdzić że oceniasz każdą przez jej pryzmat kolego wyżej ;) mniej wulgaryzmów , to też się przydaje :)

Gość Manney
Bhehe dokladnie. Dbaj o siebie z*********j najpierw na ch*j wie jakich studiach a pozniej na 375 etatow, zarob kase zeby laskawie jakas z ryja 5/10 sie toba zainteresowala i otatusiowala. A jak bedziesz w robocie to rozchyli innemu nogi tak szeroko ze moznaby nimi 2 brzegi wisly polaczyc Racja. To ja już wole na d***** iść. Serio.

Gość gość

Tylko wygląd się liczy i nic więcej

Gość John Blaze

Jeszcze portfel z hajsem bejbe.