Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkanie kupic czy czekac

Polecane posty

Gość gość

Mamy dylemat. Stac nas na mieszkanie 2 pokojowe ale wydaje mi sie za male. Zwlaszcza gdy pojawi sie dziecko. Optymalne bylyby 3 pokoje. I tu pojawia sie problem co robic? Czy kupic te dwa pokoje juz teraz i isc na swoje? Dobrac ok 40/45 tys kredytu i kupic 3 pokoje? Poczekac te trzy lata i kupic 3 pokoje za gotowke?

Gość gość
poczekać! nie ma nich ch*jowszego niż kredyty

Gość gość
wg mnie nie ma na co czekac jak macie dobre posady i ładnie zarabiacie idzcie na swoje kupcie już teraz mieszkanie i a kredyt może wam się uda w 5 lat spłacić 40 tys to nie taki znowu majątek. Dodatkowo jak będziesz czekac ceny mieszkań już teraz ida w gore co z tego ze za jakies pare lat odłożysz te 40 tys , jak ceny mieszkan się zmienia i niewykluczone ze wtedy nawet na 2 pokojowe Cie nie będzie stać

Gość gość
kupic jak was stac na kredyt od razu wieksze czekajac mozna sie czasem wcale nie doczekac

Gość gość
ja bym wziela teraz, nigdy nie wiesz jak bedzie z cenami w przyszlosci. moga spasc, moga wzrosnac

Gość gość
a co to taki kredyt... 50 tys... spłacicie w mig kupujcie od razu 3 pok, nie ma co czekać, zbierać, życie ucieka.