Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyznom nie podobają się subtelne romantyczki

Polecane posty

Gość gość

Przynajmniej tak odnoszę wrażenie. Jestem typem takiej kobiety i wiele razy odczułam na własnej skórze, że romantyzm i delikatność nie są teraz w cenie :(

Gość gość
tez to zauwazylam. Oni wolą typowe babo-chłopy lub wulgarne k***wki. Ot, ideał kobiety współczesnej.

Gość gość
a to sa jeszcze takie? :classic_cool:

Gość gość
Dokładnie! Jak dziewczyna jest spokojna, uczuciowa i wrażliwa nie ma co liczyć na zainteresowanie. Liczą się tylko wyszczekane, bezpośrednie panny.

Gość gość
Tak, są. Ale wy, drodzy panowie, tego nie widzicie.

romantyczki są chu/jowe, szukajcie podobnych do was, ale nie, wy chcecie przebojowych facetów, ... a facetów romantyków uważacie za cio/ty, hipokrytki

Gość gość
Niekoniecznie. Chcemy normalnych, sympatycznych, otwartych facetów.

Gość gość
claude speed ma racje :classic_cool:

Gość gość
To tylko jego zdanie, ma do niego prawo. Ja wiem swoje.

Gość romantyksamotny
Mi romantykowi podobają mi się romantyczki!

Gość gość
Romantyczki podobają się romantykom. Romantyzm jest dla ludzi którzy uczucia stawiają ponad seks :) czyli dla bardzo szlachetnych osób. Takiego mężczyzny musisz szukać, prawdziwy mężczyzna nie postrzega kobiety wyłącznie przez pryzmat jej seksualności ale widzi w niej przede wszystkim jej osobowość.

Gość gość
oni szukają subtelnych romantyczek na żony,

Gość gość
romantyczki sa do bani

Gość gość
Szukam, ale ciężko o takiego człowieka. Dominują cyniczne jednostki, które mają za nic uczucia innych.

Gość gość
problem polega na tym o czym wspomnial claude speed one chcialyby faceta przebojowego itp. a tacy maja je w doopie a takich jak one sa to nie chca i kolo sie zamyka :classic_cool:

Gość gość
Bo świat jest bardzo cyniczny a ludzie skupieni głównie na zaspakajaniu własnych potrzeb. W miłości zawsze musi być miejsce na "my" a nie tylko na"ja".

Gość romantyksamotny
Popisze z romantyczną dziewczyną z klasą mój mail: kowalski2159@interia.pl

Gość cukiera
No tak, po części to prawda; szczególnie że z powodu tej wrażliwości kobieta się stara, a podobno faceci wolą zdobywać ;D Ale jak kocha to nawet jak sam taki nie jest, nie ma z tym problemu... to oczywiste jednak że trzeba znaleźć wspólny język i ktoś, kto z romantykiem nie ma nic wspólnego na pewno się z nią nie dogada, no bo jak?

Gość gość
autorka to debilka, która nawet nigdy nie zagadała do faceta a wypowiada się w tematach, których nie zna tyle w temacie

Gość romantyksamotny
Jest tu jakaś romantyczna kobieta?

Gość gość
Głupi są ludzie którzy zamiast otwierać serca na drugiego człowieka, widzą w nich tylko obiekty do poniżania i szydzenia. Jeśli autorka prosi o radę to warto rozmawiać, można się nie zgadzać w kwestii wielu rzeczy lecz to nie powód do obrażania siebie na wzajem.

Gość moze i romantyczny typ
ja ostatnio spotkalem taka jedna subtelna, mila, wrazliwa i inteligentna osobe, dawno kogps takiego nie spotkalem, wydawal mi sie ze ona jest wlasnie taka subtelna romantyczka, chcialem sie z nia spotkac to powiedziala mi tak subtelnie spadaj ze az sobie to darowalem, pozniej napisalem do niej kilka razy, w ogole nie uzylem tam nic o jej cielesnosci itp, nic wulgarnego nie napisalem to mnie olala i juz nie odpisala, wiec po co mam sie starac i szukac kogos podobnego do mnie? wole byc sobie sam, wtedy nikt mnie nie skrzywdzi, do dzieci mnie nie ciagnie, gotowac potrafie wiec spbie gotuje co chce i takie posilki jakie mi sie podobaja, a im bardziej staram sie widziec w kobietach dobre osoby to jestem coraz bardziej rozczarowany kobietami, swiatem i tym wszystkim

Gość gość
To jak ją opisałeś świadczy tylko o tym że stwarzała ona tylko pozory subtelności. Dziewczyny kojarzą się z delikatnością i subtelnością, więc nawet jeśli jej nie miała za grosz to chciała przynajmniej przybrać pozory. Nie raz nie dwa wszyscy przeżywamy zawody miłosne, ważne by wytrwale szukać i nie zrażać się a także być sobą, bo gdy jesteś sobą masz pewność że potencjalna dziewczyna zaakceptuje cię takim jakim jesteś a nie maskę którą przybrałeś.

Gość gość
Claudiuszku ty jesteś moim ulubionym romantykiem na kafe. Amore mio:-)

To nie jest matryca, ze podstawiasz i masz gotowy typ. Ani wzór matematyczny (chociaż tak byłoby najłatwiej). Miedzy dwojgiem ludzi musi zagrać.

Gość gość
laska leci na dupków albo chamów a później marudzi tyle

Gość gość
A ja jestem romantykiem i mojej żonie nie odpowiadam, bo ona potrzebuje chama, co od czasu do czasu zdradzi i przywali. Niestety

Gość Taki_jeden_964
Ja marzę o romantycznej miłości i o takiej dziewczynie. Ale tacy niestety nie są w modzie dzisiaj.

Gość gość
Bleeeh, romantyczki kojarzą mi się z pseudoksiężniczkami, oczekującymi że facet będzie za nimi biegał, nie potrafią wykazać inicjatywy itd. Wolę fajne, otwarte, uśmiechnięte laski.