Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski arbuzek

Czy faceci uprawiaja seks mechanicznie?

Polecane posty

Gość niebieski arbuzek

Mam takie pytanie. Uprawiam seks z kolega od jakiegos roku, ja sie w nim zakochalam ale nie powiedzialam mu tego. Czy on czuje cos do mnie czy tylko to jest sam seks? Nie wydaje mi sie zeby z kims sypiac i nic do niego nie czuc. Kiedys mi powiedzial ze jest zlym czlowiekm i ze to tylko bedzie bolalo ale to tylko byla rozmowa po pajku i nigdy do mnie nie wracalismy dodam ze miedzy nami jest spora roznica wieku i on jest po rozwodzie. Czy dalej mam znim utrzymywac kontakt? Czy to ma sens? A najgorsze jest to ze mamy sporo wspolnych znajomych

Gość niebieski arbuzek
Czemu tak jest?

Gość nani86
Niestety wydaje mi się że facet nie potrzebuje do tego żadnych uczuć a nawet jestem tego pewna. Sama byłam tego ofiarą. ja zakochana ale dla niego nie znaczyłam nic

Gość gość
nie zgadzam się z Claude faceci nie mają tego w naturze ale kobiety wymagają takiego zachowania.

Gość Trent Easton
sex machine :D

Gość nani86
dlaczego wymagają takiego zachowania?

Niestety wydaje mi się że facet nie potrzebuje do tego żadnych uczuć a nawet jestem tego pewna. Sama byłam tego ofiarą. ja zakochana ale dla niego nie znaczyłam nic x po co dałas d**y? a po drugie zerwał bo mogłas okazać się nie tą dziewczyną której szuka, a seksu przecież nie odmówi jak dałas

Gość gość
bo maja wyprane mozgi

Gość gość
nani86 Niestety wydaje mi się że facet nie potrzebuje do tego żadnych uczuć a nawet jestem tego pewna. Sama byłam tego ofiarą. ja zakochana ale dla niego nie znaczyłam nic c Poleciałaś na *****cza to nie znaczy, że każdy taki jest.

nie zgadzam się z Claude faceci nie mają tego w naturze ale kobiety wymagają takiego zachowania. x prawiku, co ty pier/dolisz? faceci ruch/ają DLA WŁASNEJ PRZYJEMNOŚCI, a nie żeby kobietom się podobać

Gość nani86
no oczywiście że nie każdy, ale są tacy którzy nie potrzebują do tego uczuć

Gość gość
nani poleciała na dupka a teraz marudzi :)

Gość jem czipsy paprykowe
Kiedys mi jeden facet "wyznal", ze po tym jak rozstal sie ze swoja dziewczyna, to przezyl "szok", jesli chodzi o "jakosc" doznan i seksu z osoba do ktorej nic nie czul. Powiedzial, ze to bylo takie, zeby sie wyzyc. Czysty mechaniczny seks.

W domysle: gorszy seks

Gość nani86
wiem że poleciałam na dupka, i nie będę się z tym kryć....

Gość gość
nani86 wiem że poleciałam na dupka, i nie będę się z tym kryć.... s Wiesz, że jesteś pierwszą, która potrafi się do tego przyznać?

Gość nani86
może i tak... spotykaliśmy się przez 3 miesiące po 2-3 razy w tygodniu. dawno z nikim nie byłam to uległam choć wiedziałam że nic z tego nie będzie. nie był mi obojętny ale zakochana też w nim nie byłam

W domysle: gorszy seks x taaa, a ci co mają kochanki i zdradzają żony to pewnie masochiści

Nie, nie sa masochistami, chociaz... moze czesc z nich? :p W kazdym razie wierze mu, ze wtedy mogl miec takie wrazenie. W koncu po kilku latach rozstal sie ze swoja 1 romantyczna miloscia.

Gość gość
Kobietom podczas seksu wytwarza się oksytocyna (hormon przywiązania) dlatego wydaja Ci się, że się zakochałaś. Facetom nie są potrzebne uczucia do seksu i się nie przywiązują przez seks. Przestań z nim kopulować to Ci przejdzie. Stać Cię na więcej kobieto.

Gość gość
Facetom nie są potrzebne uczucia do seksu , Mów za siebie ogierze !