Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1987mamusiaa

MAMUSUIE ROCZNIK 1987

Polecane posty

Gość 1987mamusiaa

Witam. 27 lat dla niektórych do idealny wiek na rodzinę. Czy są tu kobietki które mają już pociechy bądź będą je mieć? Ja mam 2 letnią córeczkę, siostrzyczka już w drodze :D a jak u was?

Gość gość
hej ja ten sam rocznik :) mój synek 8 maja kończy rok :) fajnie by było tu popisać w miłej atmosferze :)

Gość gość
No ja tez 87 rocznik i moja corcia ma cztery miesiace. Drugiego raczej narazie nie planuje, mooooooze za kilka lat:-)

Gość mamaJacka
a ja myślę już o drugim - jak sobie Autorko radzisz z dwulatką i będąc w ciąży?

Gość 1987mamusiaa
Tak napewno będzie fajnie popisać ;) a więc zacznijmy od pociech. Jak się Nazywaja wasze maluszki?

Gość mamaJacka
jak w nicku :P

Gość polina2277
Ja ma zosie:-)

Gość elua
Ja planuje się zacząc starać niedługo ale mam mnóstwo obaw :( Wy też miałyście? Najbardziej boję się o finanse, ale wiem że lata lecą i nie ma co zwlekać za długo...

Gość MamaWiki
Ja rowniez jestem mama 87' kilka dni temu skonczylam (niestety) juz 27 lat a coreczke urodzilam w styczniu mysle ze to bardzo dobry wiek na dziecko swoje wyszalalam teraz jestem bardziej nastawiona na rodzine niz na luzne zycie i niczego mi nie brakuje drugie dziecko mysle ze za pare lat ale czas zweryfikuje

Gość 1987mamusiaa
MamaJacka: hmm jakoś sobie radzę. Wiadomo z 2 letnia córcia to różnie bywa. Teraz ta koncowka ciazy jest trudna. Ale moja mama mi pomoga. :) ______ Też mialam obawy. Nie chce się chwalić ani nic ale u nas finansowo jest bardzo dobrze. Na razie chcemy wychować nasza corcie i druga która się urodzi. Też nie chcialam zwlekać i jakoś wyszlo że druga pociecha w drodze :) Także, życzę wam udanego życia i swietnej gromadki ;) ______ Zapraszam jeszcze raz wszystkich do rozmów ;)