Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądraamożenie

facet mnie ignoruje na rzecz gier komputerowych, jak się odegrać dać nauczkę

Polecane posty

Gość mądraamożenie

zamieszkalismy razem i bylo nawet ok ale ciagle mnie ignorowal, czasami wracal do domu i od razu lapal sie za gry, w weekend od rana gral po 5 godzin w sobote i niedziele, czesto go tak meczylo ze nie mial sily sie skupic zeby cos ze mna potem zrobic, jak mu dac nauczke. teraz mieszkamy osobno bo musielismy zrezygnowac z mieszkania razem bo nie moglam znalezc pracy, ale siedzimy duzo na skypie, i mnie ignoruje caly dzien bo gra w gry a potem niby mamy robic cos razem. tak mysle ze jak tez mialam jakies gry co lubilam i jak on skonczy to ja zaczne zeby go poditytowac pokazac jak to jest...

Gość gość
ale weź przestań, co to nie ma normalnych? ogarnij się!

Gość mądraamożenie
proszę rozwin gościu

Gość mądraamożenie
up up

Gość mądraamożenie
co myslicie?

Gość gość
normalny to i podupczy i pogada o pogodzie, pójdzie z tobą gdzie chcesz, a taki to tylko d**ę swoja pokazuje a ty patrzysz kozim wzrokiem, żeby przemówił ludzkim głosem, na drzewo z takim!

Gość mądraamożenie
no niby tak, ale wiem ze mnie kocha i niby chodzimy gdzie chcemy, ale mnie to meczy, ja go tez kocham, i chce jakos go wychowac zeby tak nie robil, bo niby siedzi ze mna w domu ale jakby go nie bylo...

Gość gość
wychowac to sobie mozesz psa, a on sie nie zmieni, gry sa widocznie dla niego bardziej interesujace

Gość mądraamożenie
wiem ze mu to granie brzydnie po tych 5 godzinach, i wiem ze by chcial cos ze mna wtey robic, dlatego planuje sie odegrac i sobie cos wymyslec po tym jego graniu zeby nie mial ze mna konaktu za barzdzo

Gość gość
nie dosc, ze glupia to jeszcze o moentalnosci nastolatki :D w goerki chcesz sie bawic? uwazaj zeby cie nie kopnal w cztery litery

Gość mądraamożenie
wiesz niby to nie jest takie straszne juz wole jak mi ma siedziec i grac w gry niz pic z kolegami, czy co tam jeszcze ale mnie to wkurza, bo jak zacznie to jest najwazniejsze na swiecie a jak sie zmeczy to sie robi slodki i mam byc dostepna do wszystkiego... dlatego chce mu pokazac jak to jest, wiadomo czasu troche mam zeby mu pokazac...

Gość mądraamożenie
?? co przez to myslisz, chce mu tylko pokazac jak to jest, przez ten czas sie na to zgadzalam , teraz mam jakos wiecej sily psychicznej i chce sie odegrac, niech zobaczy jak to jest a potem sie okaze...

Gość gość
jak on 5 godz.gra ,to wychodz w tym czasie z domu a najlepiej rozstan sie natychmiast z tym graczem :( ja bym z takim 2 dni nie wytrzymala ;)