Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskać ex, jak poprosic o druga szanse?

Polecane posty

Gość gość

Panie i Panowie pomozcie zawaliłam, zdaje sobie z tego sprawe, ciagle mialam pretensje, klocilam sie, robilam awantury az moj ex tego nie wytrzymal... Będąc z nim tego nie dostrzegałam tego, zrozumialam wiele po, przeczytałam duzo ksiazek psychologicznych... Zostawił mnie na moje życzenie wypowiedziane w kłotni.. Gdy opadły emocje zrozumiałam jaka byłam ... ,że z kimś takim nie da się życ... chciałan nawet odpuścić całkowicie... ale dzisiaj wiem, że go kocham.... minely prawie 2 msc pisałam, że mi go brakuję bez odzewu.. w którymś smsie zaproponowałam spotkanie, poprosiłam o rozmowe... i wtedy sie odezwał powiedział, ze to przemysli po weekendzie... Tak bardzo chce się zmienić dla siebie przede wszystkim ale i dla niego... ale jak on ma w to uwierzyć... jak go przekonać żebypo prostu chciał się ze mną na luzie pospotykać, żeby zobaczyć, zę juz nie jestem tą samą osobą... Pomóżcie prosze..

Gość gość
nie proś, weź przestań!

Gość gość
zalezy mi... on kiedyś też prosił jak ja go zostawiłam... dałam mu szanse... zmienił się na lepsze... ale niestety ja stałam się gorsza a teraz bardzo żałuje... poradzcie jak mupokazać, że się zmieniam...

Gość gość
?? podpowie ktos??

Gość gość
Pogadaj z nim, powiedz mu, że chcesz spróbować, że się zmienisz.

Gość gość
Daj mu spokój, weź tabletę... a jak nie masz to idź do psychiatry to ci zapisze :P

Gość gość
Zwiazalam sie z Hiszpanem, to bylo ponad 3, 5 roku temu. Bylo to po skonczeniu studiow, poznalismy sie w Zakopanem, podczas miedzynarodowego kongresu esperanto. Zakochalismy sie, i ja po ponad 6 miesiacach zdecydowalam sie przeprowadzic. Moje zycie do czasu, jak znalazlam stala prace, toczylo sie. Nie mialam swoich znajomych, rodzina w Polsce, nie bylo za duzo forsy na rozwijanie swoich zainteresowan, na zwiedzanie, na weekendowe wypady. Wpadlam w rutyne pracy i powrotow do domu i czekania na niego. Byl to poczatek znajomosci, wiec uczucie bylo jeszcze swieze, wszystkie doznania byly takie nowe... Z czasem rutyna zycia codziennego ochlodzila nasze relacje, jednak nasza przyjaz w miare czasu sie umacniala. Szacunek rowniez, choc dochodzilo do glupich spiec z powodu roznicy kultur. Poza tym oboje mielismy silne charaktery, wiec czasami bylo naprawde trudno sie dogadac. Jednak on postanowił to zakończyć….. byłam rozbita…. Szukając pomocy trafiłam na maila perun72@interia.pl , jedna z kobiet pisała że dzięki rytuałowi miłosnemu u niego odzyskała swą miłość. Postanowiłam także spróbować. I udało się, chociaż już traciłam nadzieję : )

Gość Agnieszka9798
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Aleksandra979
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Co tu dużo pisać. Niedowiarków i tak nie przekonam, mi się udało odzyskać miłość mojego życia. Pomógł mi w tym rytuał Archanioła Haniela z http://magia-anielska.pl a i nie warto używać czarnej magii bo niesie negatywne konsekwencje.