Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udający_facet

Co myślicie o kimś kto udaje dosyć biednego a w realu jest dosyć bogaty ?

Polecane posty

Gość udający_facet

chodzi o mnie zarabiam bardzo dobrze w wieku 27 lat mam 2 własne mieszkania, które wynajmuję, ale wśród rodziny(dalszej) i znajomych udaje osobę dosyć biedną, nie ubieram sie w markowe ciuchy, jeźdze autem za 10 tyś, dalej mieszkam z rodzicami. Poprostu stwierdziłem, że ludzie w Polsce nie lubią jak komuś sie lepiej powodzi i taka osoba pewnie będzie miała pełno nieszczerych znajomych i wszyscy będą udawać przyjaciół. W sumie tylko rodzice wiedzą o tym, ale czasem mnie drażni jak mnie przedstawiają znajomym jako kompletną sierotę :P

myślę że ty skąpy jesteś ha. dusigrosz je/bany, ta jasne mieszkając w małym mieszkaniu i jeżdżąc trochę lepszym wozem mieliby cie za bogacza ha ha

Gość gość
nic nie mysle :D ja robie podobnie - mam markowe ciuchy ale ucinam metki, nie nosze ciuchow logowanych czy charakterstycznych torebek, nie mam samochodu, mam mieszkanie, jezdze sobie na wakacje all inc co roku, mam dosc tani telefon, starego laptopa, lubie udawac biedna osobe :) dzieki temu uwazaja mnie za rowna osoba a nie kogos kto sie wynosi nad innych :)

Gość gość
Normalnie to nic nie myślę. wszytsko zalezy od tego jaki jesteśi tyle. Bo jak człowiek do niczego jest jako osoba to i kasa wiele nie zmieni czy jej brak.

Gość gość

Cyba najlepiej być sobą :)