Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lepiej sie poswiecic pracy czy rodzinie

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
zasadniczo warto mieć złoty środek i czas dla obu tych rzeczy

Gość gość
najlepiej połączyć te rzeczy jeśli nie da rady, rób to co daje ci radość, pod warunkiem że cie na to stać.

Gość gość
zastanow sie co ci moze dac praca a co rodzina .. albo tak jak kolezanka wyzej napisala mozna połączyc te rzeczy

Gość gość
Lepiej się poświęcić sobie i własnym przyjemnościom. Praca nie jest moja pasją, tylko dla kast, rodzina też jest przereklamowana i drugi raz bym się tak nie urządziła

Gość gość
rodzina jest najwazniejsza moim zdaniem. Prace dzis mozna miec jutro juz nie, tym bardziej w dzisiejszych czasach.... Ja wybralam rodzine, nie pracuje juz pare lat

Gość gość
A nie można połączyć obu tych rzeczy?

Gość gość
Jeśli autorko poprzez "pracę" rozumiesz poświęcenie się sobie czyli swojej karierze itp. to najlepiej by było tak jak tu piszą, połączyć i rodzinę i pracę. Natomiast jeśli rozpatrywać to dosłownie czyli albo rodzina albo pracodawca to ja bym zdecydowanie wybrała rodzinę, bo pracodawca to obca osoba, która i tak ma cię gdzieś i liczy się tylko zysk a jak będziesz nieużyteczna to sru na bruk :o

Gość gość
Lepiej się poświęcić sobie i własnym przyjemnościom. Praca nie jest moja pasją, tylko dla kast, rodzina też jest przereklamowana i drugi raz bym się tak nie urządziła x święte słowa

Gość gość
pracy nie warto

Gość gość
dziecku, dzieciom, to zawsze przyniesie pozytywne skutki w przyszłości. mężowi - nie zawsze warto... wybieram dzieci :) z autopsji