Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola00207

szef domaga się seksu i straszy zwolnieniem

Polecane posty

Gość karola00207

pracuję w tej firmie od dwóch lat. Ostatnio awansowałam i zostałam asystentką dyrektora. Dostałam podwyżkę, ambitniejsze zadania i byłam bardzo zadowolona. Niestety mój nowy szef wprost mi powiedział, że na moje miejsce bez problemu znajdzie chętną, jeżeli mu parę razy w tygodniu nie o******* i nie dam się zerżnąć. Zatkało mnie i nie wiedziałam co powiedzieć. Klepnął mnie w tyłek i dał czas do namysłu. Jutro muszę mu odpowiedzieć co zdecydowałam. U mnie w mieście ciężko o pracę, a o dobrą to już całkiem. Obrzydza mnie perspektywa zbliżenia z tym dziadem. Nie wiem co zrobić.

Gość gość
jak sie ubierasz do pracy?

Gość karola00207
Służbowo. Biała bluzka, marynarka, spodnie i buty na niskim obcasie. Nic specjalnego.

Gość gość
faceci sa podli ja bym sie zgodzila na seks zgodz sie na seks lepiej miec prace niz byc bezrobotnym

Gość gość
na forum uczuciowym jest temat pt. mam spore kłopoty z szefem polecam

Gość Gościóóófffka
Jeśli to nie prowo, to nagraj rozmowę z szefem na ten temat, nie usuwaj nagrania i powiedź mu o nim. Skoro on się szantażuje to ty też go zaszantażuj, że jeśli cię zwolni dlatego że nie chcesz mu obciągać to przekażesz nagranie odpowiedniej instytucji, albo w celu kompromitacji. Albo się zwolnij, ja bym odeszła, tylko szkoda awansu...

Gość gość
odejdz nim nasra ci w świadectwo pracy

Gość gość
Dobrze Ci radzą. Nagraj na dyktafon wszystko. Później powiedz mu, że masz nagranie i ewentulanie puść kawałek, tylko bez żadnego szantażu z twojej strony. Czysta informacja. Pewnie zmięknie i odpuści. Jak Cię zwolni to idziesz z tym do PIP i prokuratury. Dodatkowo nie powinno być problemu z odszkodowaniem za zwolnienie w sądzie. . Ale, nawet jak Cię nie zwolnia i szef się uspokoi to lepiej zacznij się rozglądać za nową pracą.

Gość karola00207
Też mi szkoda tej pracy, ale jak pomyślę o tym dziadydze to bierze mnie na wymioty. Dzięki, na pewno poczytam ten temat. Zastanawiałam się nad nagłośnieniem sprawy, ale nikt nie da mi gwarancji na wygraną, a po takiej aferze o pracę bęzie mi tylko ciężej. Awansu szkoda i podwyżki, a dla mnie każdy grosz ważny bo spłacam kredyt.

Gość gość
podaj mi swojego mejla blagam

Gość gość
nie nagłasniaj udowdonienie mobbingu i molestowanie jest prawie nie możliwe, trzeba miec dowody świadków jak juz bedziesz chciała wejśc na droge sądową to pozywaj ale nie mobbing ale o dyskyminacje ze względu na płeć bo jest lepsza ochrona prawna ciebie i świadków i wtedy to nie na tobie ciązy obowiżaek udowodnienia ze on molestował ale na nim ze nie molestował idz do prawnika ale któy zna sie na takich sprawach, poza tym moze ci pozawać o zniesławnienie do sądu karnego jak przegrasz to wpsują cie do rejestru karnego, czy to wytrzymasz i wylądujesz w psychiatryku, zostaw to, odejdz po co ci to?

Gość karola00207
Chciałam to nagrać i zgłosićdo prokuratury, ale jego stać na dobrych prawników i pewnie by się z tego wykręci, a mnie by tak załatwił że nigdzie by mnie nie przyjęli. Jestem w g******ej sytuacji. Albo się zeszmacę , albo honorowo odejdę z pracy. Trzeciego wyjścia nie widzę.

Gość gość
Potraktuj go paralizatorem:-D, kto wie może akurat lubi mocne doznania. Oczywiście zrób to jak pozbędzie się zbędnych fatałaszków. Następnie pamiątkowe foto na fb albo podwyżka.

PIP to Państwowa Inspekcja Pracy, to wystarczy. Oni mają swoich prawników.

Gość gość
byłam w PiP bo sama miałam mobbing i molestowanie to ręce rozkładali i facet mi tam powiedział ze było na głowie stanąć i sie wymiksować z tej sytuacji czyli odejść z pracy, tak doradzaja w pip, ta instytuacja nic nie moze poprostu

Gość gość
byłam w PiP bo sama miałam mobbing i molestowanie to ręce rozkładali i facet mi tam powiedział ze było na głowie stanąć i sie wymiksować z tej sytuacji czyli odejść z pracy, tak doradzaja w pip, ta instytuacja nic nie moze poprostu

Gość karola00207
Prawo w naszym kraju jest tylko dla bogatych. Miałm problem z poprzednim pracodawcą. Chodziło o zaległe wynagrodzenie. PIP nic nie zrobił. Ta instytucja jak wszystkie inne jest tylko dla bogatych. Myślałam ż tutaj bęzie normalna praca, a tu nagle takie coś.

Gość gość
podaj mi mejla chce ci cos napisac ale nie chce pisac na forum

Gość gość
To jest mobbing i jest to karane, więc możesz szefa postraszyć, że naślesz odpowiednie organy.

Gość gość
Bądź miła, seksowna, zmysłowa i uwodzicielska. Daj d**y i zarządaj podwyżki. Zajdziesz daleko. Kiedyś będziesz się z tego śmiała. Lepeij mieć pełny portfel i nowe futro niż siedzieć na bezrobociu. Pamiętaj, że 99% kobiet osiągnęla sukces dzięki swoim cipkom.