Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaTamPani

Anal

Polecane posty

Gość TakaTamPani

Czesc. Ostatnio z chlopakiem chcialam sprobowac analu lecz nie mogl wsadzic mi bo bardzo mnie to bolalo. Jak rozluznic o***t aby mogl wsadzic na poczatek ? Potem moze bolec

Gość gość
Nie wystarcza Wam seks w typowy otwór?

Gość mamycycek
To wymaga czasu. Troszkę jak z robieniem loda. Trzeba pokonać naturalne odruchy. Problemem może też być fizjologia. Nie wszyscy mamy takie same tyłki. Jednym idzie łatwiej innym trudniej. Potrzeba cierpliwości no i początki powinny być przyjemne a nie bolesne. Mało która pani potrafi przyjąć tam od razu obiekt o średnicy powyżej 3 cm.

Gość gość
To jest niehigeniczne. Szczerze odradzam.

Gość numero  duo
do takiej ale durnowatej pani: anal to nie tylko śmierdzące ale i szkodliwe zboczenie, gdyż grozi brodawczakiem i nietrzymaniem kału , no chyba, że jesteś kaleką waginalną, czyli pozbawioną orgazmu waginalnego i szukasz śmerdzącej przyjemności jak tonący brzytwy. Twoje małpy, Twoje z****** życie, rób jak chcesz. Na starość zmądrzejesz, ale będzie za późno.

Gość numero  duo
pewnie zaraz jakieś analne debilki i debile,będą pieprzyć o lewatywie, żeby pozbyć się smrodu g***a, , rozluźnieniu zwieracza o***tu, miłości, wierności etc. Dla próby, po lewatywie wsadź palec do d**y i zaraz pod nos, jeśli Ci zapachnie fiołkami a nie gównem, to znaczy, że nadajesz się jak świnia na galaretę, tak Ty na anal. Nara.

Gość TakaTamPani
Mam jusz tyle lat, rze mogę sprubować: Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 60-tą wiosnę i pod staniczkiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄

Gość TakaTamPani
dalej nie wiem jak to zrobić żeby nie bolało, ostatnio jak ruc​hał mnie w du​pkę mój tatuś to było fajnie, ale on ma takiego malutkiego, a mój chłopak ma 26 cm i się boję ...

Gość gość
Kasia oni to ZBOKI. D****I się ******ają

Gość gość
Popieram weź do d**y. Później w pi. zda potem do buzi później ci na szcza w paszcza później loda. Ale sex. Poczujesz się jak szmata

Gość gość
Pozazdrościć facetów ....a gdzie miłość kwiaty czułość kolacje świece szacunek intymność tajemniczość utonęło w tym g****e zmieszane z sikami spermą potem oj dziewczyny ......

Gość gość
ZAPOMNIAŁEM ...Taka Tam Pani .....gratuluje chłopaka ....

Gość gość
A ty też wysmaruj się gównem będziesz wiedziała

Gość gość
I zowu gimbus z za małym penisem w dodatku obsranym włąsna kupą na fotelu przy kompie, bo wszędzie czuje smród g***a i za nim to chodzi ahhaha. Ludzie odpier...cie sie , ktoś pyta jak mupomóc a wy to o raku smrodzie którego nieda sie pozbyc. Nie2wiecie nieodzywajcie sie i juz proste. Kobitka jest nastawiona chce sie dowiedzieć co zrobic zeby niebolało nic. Zrób sobei dziewczyno lewatywe, po lewatywie przy myciu spróbuj samam najpierw wsadzic sobei palec pobawic sie troszke aalbo dwa. Potem partnerowi bedzie łątwiej bo już twoja pupa bedzie troszke przyzwyczajona. Oliwka w zelu jest do tego dobra.

Gość gość
skoro cię boli to po co tego chcesz? boisz się że jak się nie zgodzisz to zboczeniec kryptogej cię zostawi? chyba niewielka strata, dobrze to przemyśl. Swoją drogą nie wiem co się dzieje z tymi kobietami. ja mam prawie 30lat i nigdy bym się na takie coś nie zgodziła. Co wy macie w głowach, czy wy w ogóle myślicie? Czasem mam wrażenie, że większość kobiet to odmóżdżone kretynki, cielaki bez własnego zdania, rozumu, robią wszystko to co media/portale kobiece promują, bez żadnego pomyslenia. Tak samo z pigułkami anty, nie wiem jak mozna brać ten syf i się truć, niszczyć sobie ciało, żeby facet cię wygodnie posuwał, a jak mu się znudzisz i tak cię porzuci i nie doceni tego, że się dla niego trułaś.

Gość gość
Numero duo skoro sobie zrobiłęś lewatywe i sie niewysrałeś do końća to normalen ze c***alec śmierdział. Mozę inni sa abrdziej rogarnięci i robia to lepiej. A moze niezrobiłeś sobei wogóel i pieprzysz bez sensu bez doswiadczenia bo niewiesz nic naa ten temat. Już nieraz pisałem jakby zapachu kupynedałosie pozbyc to kazdy by śmierdział. Jak moze dorośniesz i jakimś cudem bedziesz miał dzieci to sie przekonasz, jak dziecko potrafi sie usrac i jak śmeirdzi a mimoo to człowiek całuje dzieciaka i przytula bo smrodu nieczuć. Wystarczy je umyć.Tak samo jak siebie. Ale widocznie niemasz dużo doświadczenia z mydłem albo płynem do kąpieli stąd twoja awersja do pozostaęłgo smrodu kupy. A moze masz uraz z dziecińśtwa bo toie ktoś an siłę robił lewatywe bo sie wysrać neimogłęś??? Powinieneś iść z tym do lekarza.

Gość gość
Pierwszy raz teżboli to co moze wogóle zrezygnować z seksu? Poród też boli to moze kobitki powinny przestać rodzić? Zatwardzenie jak masz też boli to moze przestać srac? A może wystarczy sie pprzygotować odpowiedznio nastawic i nast raz niebedzie bolał i bedzie przyjemniej? A moze niebedzie bolało i przyjemnei też niebedzie to sie zrezygnuje. Ale po co wkońcu s****cy pod siebie przed kompem , prawiczek z syndromem małęgo cycka pisze ze neiwolno to niewolno. Krypto gej to myśli o facetach a ni e o kobitahc. no ale skad my żonaci mamy wiedizeć , jesteśmy za starzy to gówniarstwo któe zna seks z opowiadań kolegów co p****le oglądają, wie o nim wszystko . A potem debile si etu pytają czy od siadania na desce wciąze zajdą .K...a mać!!!!!!!

Gość gość
To ja się podepnę pod temat Zawsze byłam luźna,a teraz po dwóch porodach mam prawie wiadro Na labioplastykę mnie nie stać Kilka razy próbowaliśmy analu i mój kochany powiedział,że to dużo przyjemniejsze,ale mnie to zawsze boli I tu pytanie:czy znacie jakieś środki znieczulające? Bo lubrykanty niewiele dają I nie piszcie,że mam z tego zrezygnować,bo nie zrezygnuję i dla swojego kochanego zrobię wszystko Czasem wolę pocierpieć niż on miałby szukać przyjemności gdzieś indziej

Gość gość
Tak jak pisałem wcześniej , warto przed seksem przy myciu samemu sobie powkładać palce z oliwką, przyzywczaić tyłek. No i możesz pieścic sobei łechtaczke żeby sie bardziej rozluźnić. Są lubrykanty do seksu analnego ze srodkami znieczulajacymi, na poczatku mogą być dla Was dobre.

Gość gość
Pierwszy raz teżboli to co moze wogóle zrezygnować z seksu? Poród też boli to moze kobitki powinny przestać rodzić? Zatwardzenie jak masz też boli to moze przestać srac? xxx tylko czemu zwyrodnialcu porównujesz normalne fizjologiczne rzeczy do wsadzania ku\tasa w doopę, która słuzy do s\rania a nie do kopulowania? pochwa jest przeznaczona do stosunku seksualnego, tak zostala przez nature stworzona. Doopa NIE. doopa sluzy do wydalania, zwyrolu. Poród? Zatwardzenie? co to ma do anala? obleśny zwyrodnialcu, ciekawe czy sam bys sie zgodzil, żeby twoj kolega zapiął cię w doopę, watpie.

Gość gość
To ja się podepnę pod temat Zawsze byłam luźna,a teraz po dwóch porodach mam prawie wiadro Na labioplastykę mnie nie stać Kilka razy próbowaliśmy analu i mój kochany powiedział,że to dużo przyjemniejsze,ale mnie to zawsze boli I tu pytanie:czy znacie jakieś środki znieczulające? Bo lubrykanty niewiele dają I nie piszcie,że mam z tego zrezygnować,bo nie zrezygnuję i dla swojego kochanego zrobię wszystko Czasem wolę pocierpieć niż on miałby szukać przyjemności gdzieś indziej xxxx masakra, zwyrodniała kretynka. Zniszczy sobie doopę byle tylko zwyrodnialec jej nie zostawił... Ja bym sie rozwiodla z takim zboczencem a nie dawala sie ru\chac w od\byt, jak to trzeba miec we lbie nas\rane. Powiedz mi czemu nie kupisz wibratora i nie wsadzisz swojemu męzowi w doopę? pewnie by sie na to nie zgodzil. Ale ty się zgadzasz, dlaczego? Gdzie bylas gdy rozdawali rozum? czemu jestes taka glupia, matko dwojki dzieci? a czy wiesz że twoj mąz i tak cie zostawi keidys skoro juz go i tak nie pociagasz i musisz sie dla niego poswiecac i zgadzac sie na zwyrodniale praktyki, zeby w ogole z tobą byl? nadejdzie czas że anal mu sie znudzi i wtedy i tak cie zostawi. Czy wiesz że na stare lata będziesz popuszczać w gacie, bo o***t bedziesz miala taki zniszczony? Czemu sie tak niszczysz, dla kogo? dla zboczenca, krypogejusa? czemu ty mu nie wsadzasz wibrator w doope co?

Gość gość
r****** cie nikt nie chce że jesteś taka zgorzkniała i niewyrozumiała?

Gość gość
hahahah dobre . K...a każdy powinien popuszczać w gacie od codziennego srania. a ile ludzi żyje srajac kilka razy na dzień i jakoś niepopuszczają. MAcie nasrane w głowach dzieciaki. Jak nie jeden krypto gej, to nas z małymwackiem, to znowu ze sperma z kupą, jescze inny z trauma z dzieciństwa z lewatywy, nast od raka, jeszcze jednen obsrany i śmeirdiz mu kupa cały czas. Masakra. A moze by tak po prostu sie nieodzywać w temacie o któym niemacie pojęcia.

Gość gość
Kretyni i g***ojady

Gość gość
proponuje na talez podac kawalek kielbasy i kawalek gowna i powiedziec analkowiczom smacznego ; po zjedzeniu polecic kopulacje analna.Koto sie nie porzyga, to jest dobry zboczeniec, kto sie porzyga rto cienias/gimbus.

Gość gość
cytat. "wykształcoego" ciecia: A moze by tak po prostu sie nie odzywać w temacie o któym nie macie pojęcia. HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Cieciu jeden, żeby mieć pojęcie w rozpoznaniu smrodu g***a nie trzeba się znać, wcześniej kończąc jakiś Uniwerytet. Po błędach, które poprawiłam widać żeś gorzej niż gimbus, w dodatku zalatujący smrodkiem poanalnym. Twoja dupodajka też taka prymitywna?

Gość gość
trochę mniej niż ty

Gość gość
Skoro dla idiotow z kafe anal = smrod gowna to sorry ale szkoda z takimi podejmowac jakiekolwiek dyskusje.

Gość gość
Skoro dla debili anal jest taki obrzydliwy to po co wchodzą na takie tematy? Po co wchodzą w ogóle na takie Forum? Nie lepiej zalogować się do Radia M.?