Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anna Mucha 3 miesiace po urodzeniu drugiego podoba wam sie

Polecane posty

Gość gość
wygląda jak laska 3 miesiące po urodzeniu dziecka - moim zdaniem ok, prawdę mówiąc trochę mnie śmieszą dziewczyny, które w tydzień po urodzeniu zaczynają się katować dietą bo w miesiąc muszą wyglądać jak modelki....niestety trochę to świadczy o ograniczeniu umysłowym, skoro tylko wygląd ma dla nich znaczenie a Mucha jest dla mnie ok

Gość gość
Karmi piersią wiec jest spoko! :)

Gość gość
Nie przepadam za Muchami ;) A odnośnie sylwetki po ciąży, to moja kuzynka na drugi dzień po porodzie miała płaski brzuch, jak deskę. A to z tego powodu, że całe życie chodziła na "wciągniętym", wyrobiła sobie mięśnie. W ciąży przytyła bodaj 9kg, urodziła zdrowego chłopaka waga 3300. Tydzień po porodzie wyglądała bosko, mucha nie siada ;)

Gość gość
oczywiscie na kafe zadna cellulitu nie ma? te zdj swiadcza o tym, ze Mucha ma dystans do siebie, uwielbiam ją i tyle

Gość gość
Za krótkie te spodenki- uda matki dzieciom, a szorty jak na Mirande Kerr. Jak się nie ma co pokazać, to lepiej zachować takie spodenki na takie okazje jak praca w ogrodku

Gość gość
Wygląda jak normalna kobieta kilka miesięcy po urodzeniu dziecka. Znam kilka mamsiek, których dzieci mają 4 i wiecej lat, a mamusie ważą 70+ kg przy wzroście 165 cm ... bo po ciąży , to ich usprawiedliwienie... i oczywiście na fitness ani czasu ani ky nie ma ale na nowe tv i ciastko w kawiarni czas i kasa jest

Gość gość
To jest dystans do siebie? To w takim razie chodzenie w topie odsłaniającym brzuch mając oponę, to też dystans..

Gość gość
tak, to jest wlasnie dystans do siebie. a co wg ciebie ten zwrot oznacza?

Gość gość
Zdjęcia Muchy ktoś chamsko obrobił w Photoshopie, wystarczy przyjrzeć się poszczególnym fotom. Mucha może przytyła kilka kg ale kalafiora na udach nie ma.

Gość gość
Kiepsko wyglada. Chcesz zobaczyc jak wygladaja mamy w hollywood po urodzeniu? Wpisz chociazby tammin sursok albo jenny mollen w wyszukiwarce i zobacz jakie maja figury i mialy tuz po urodzeniu. Ta druga urodzila z gora 2 miesiace temu. Ta pierwsza duzo trenuje od poczatku,ta druga nie wiem. Ale figury maja boskie Jak na mamy z tak krotkim stazem:)

Gość to nie dystans do siebie
to brak kompleksów. ona wygląda kiepsko - na pewno waży dużo więcej jak 55 kg - chyba że ma 140cm wzrostu... ja mam szczuplejsze nogi i nie mam takiego cellulitu, a i tak bym nie założyła takich krótkich spodenek. cóż może brak mi odwagi, ale jej brak samokrytyki.... prawda pewnie leży po środku...

Gość gość
jak dla mnie wyglada dobrze, pamietajmy,ze muszka nigdy nie nalezala to tych dziewczyn co latwo trzymaja wage, zawsze jej sie cos tam wylewalo, raz wiecej raz mniej. nie jest ona szczupla laska ale gruba tez nie, na codzien widuje "wieksze dziewczyny" ktore juz dawno urodzily i takie co jeszcze w ciazy nie byly.